Synnerligen lamt inlägg av Carina Hägg (s)

Carina Hägg, ni vet demokraten som tycker att det är ok att tvinga ett företag i konkurs för att ägaren har en annan politisk åsikt, har skrivit ett ganska meningslöst inlägg på Newsmill. Antagligen för att bidraga till den veritabla bombmattan av propaganda som är resultatet av de politiskt korrektas nazistfobi.

Vi har sett propagandan i samband med det Holländska valet där Gert Wilders parti ökade trefalt. Innan valet lugnade de politiskt korrekta oss och sade att Gert Wilders är en ”marginaliserad populistisk islamofob” och hans parti kommer inte göra något som helst avtryck i Holländsk politik. Detta eftersom det Holländska folket bryr sig mer om ekonomi.

Såg just på aktuellt en ”expert” uttala sig om Holländska valet. Han var så chockad så han talade nästan i falsett. Enligt honom har Wilders framgång ingenting att göra med att folk faktiskt upplever att massinvandring inte är så intelligent. Det visar att det bara är önsketänkande mer än kompetens i analyserna. Vi hör samma propaganda mot SD.

Åter till sossen. Hon skriver i artikeln att det är glädjande att ”svenska folket” vänder SD ryggen. Och hon skrattar åt SDs skuggbudget, dock utan att på något som helst sätt motivera varför hon skrattar. Mitt stalltips är att hon har inte ens tittat på den, såna som hon behöver inte göra det för dessa ”vet” ju att Sverigedemokraterna inte kan komma med någonting som de håller med om, oavsett vad, då är det ju meningslöst att ens sätta sig in i saken och argumentera sakligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: