Varför den fredliga majoriteten muslimer är irrelevanta

Läste en tänkvärd artikel som refererades hos Julia Caesar. I den skriver artikelförfattaren om varför den fredliga och tysta majoriteten av muslimer irrelevant i debatten om islamister.

Han påpekar det faktum att majoriteten av tyskar på 30-talet inte var nazister, de flesta ansåg nazisterna vara stollar men kände viss tillfredsställelse över att de slapp skämmas som tyskar längre (versaillesfreden)

När man tänker efter så är det ju ett faktum att man kan ta vilken despot, diktator eller ond regering som helst. De flesta undersåtarna är inte som dessa. Därför är det fel att relativisera och förminska islamismens hot genom att ursäkta dem med att ”de allra flesta muslimer….” Att uttrycka ”islamofobi” mot islamister kan inte vara annat än sunt.

Islamismen är en sekt vilken som helst och det är fullständigt obegripligt att just de skyddas så fanatiskt av de politiskt korrekta. Varför får inte t.ex. Scientologerna eller Moonsekten samma beskyddande från dem? Dessa får man ju skända utan att någon pratar om fobier.

Texten är på engelska: Why the peaceful majority is irrelevant

Ett svar to “Varför den fredliga majoriteten muslimer är irrelevanta”


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: