Islamisten som klev ut ur garderoben

Muhammed Omar var en ”välkänd”, i små kretsar men ändå, poet som tröttnade på att gömma sig bland de politiskt korrekta för att arbeta för islamismens ideér från ”insidan”. Han kom ut som islamist för något år sen. Sen han valde att visa sitt rätta ansikte offentligt och sluta hyckla med de poltiskt korrekta, som ju menar att islamismen inte är något problem, så har han stötts ut i kylan bland oss andra med fel åsikter. Han säger numera öppet vad han anser är den rätta vägen för alla riktiga muslimer i diasporan.

Han har nu skrivit en bok om sin syn på världen ur det islamistiska synsättet. Bloggen ”Realisten” har intervjuat Muhammed i samband med detta. En intervju jag tycker borde få mera spridning då han längre inte hycklar i offentligheten utan säger exakt det som islamismen står för.

Ett litet utdrag:

I boken berättar du om hur etablissemanget drog i dig för att de ville ha en person med invandrarbakgrund som kunde göra olika sammanhang lite mer mångkulturella. Eftersom människorna som styr över media och kulturen i
Sverige behöver invandrare för att legitimera den politik de förespråkar hade du kunnat få många uppdrag och kanske sluta som en nyttig idiot i riksdagen. Kan du inte fantisera om hur det hade varit att serveras framgång, istället för att mötas av motstånd, och ångra ditt val?

MO: Trots alla deras lockbeten så har de svårt att rekrytera muslimer. Vi har trots allt en gräns för hur mycket vi kan kompromissa med vår tro. Om du tittar på den svenska kulturscenen så hittar du inte en enda utövande, troende muslim. Inte en enda. Du hittar inte heller många kristna och de kristna du hittar står inte för en autentisk kristendom. De har anpassat sig.

Eftersom kraven på de som vill ”segla uppåt” blir hårdare kommer det att bli ännu svårare i framtiden. Vi har hamnat i en situation då man måste välja mellan att leva som muslim och ”hamna utanför” eller offra sin tro och ”komma in”. I Sverige krävs det av alla som vill spela en offentlig roll som politiker, kulturpersonligheter och akademiker och så vidare att de accepterar homosexualitet, feminism, sekularism, darwinism och den så kallade ”Förintelsen”.

En muslim kan klara sig ganska långt så länge han inte ställs mot väggen och korsförhörs, men hur länge? Någon gång kommer frågan om homosexualitet upp och då står han inför ett dilemma – att kastas ut från offentligheten, frysas ut, förlora sin position eller att svika sin tro och sina ideal.

Islam är helt enkelt inte förenlig med de rådande normerna i vårt samhälle.

Läs mer på Realisten

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: