Lite mer populistisk propaganda

När man läste denna artikel så förstod man direkt vad syftet var med den. Den som är intresserad av sanningen bör söka den någon annanstans t.ex. hos Therese Borg. Där berättas och visas en verklighet som inte är så enkel som SD-hatarna vill ge sken av. Avhoppet verkar vara ett rent beställningsverk från vänstern. Han lyckas pricka in varenda punkt i listan av fördomar om SD som media matar oss med.

Aftonbladet. SvD. DN. Expressen

26 svar to “Lite mer populistisk propaganda”

 1. bobbenswe Says:

  Den där länken till Therese Borgs inlägg på sin blogg är ju klockren! Där avslöjar sig Staffan Gising som en äkta antisemit.

  ”Judarna har i alla tider skapat konflikter”,
  ”Kan det bero på att Judarna äger stora delar av USA” (citat från facebook av Staffan Gising)

  Dessutom finns det citerat följande bevingade ord från Gising: ”judar styr världen”

  Inte lönt att radera, Mr Gising, för skärmdumpen från den 7 juni finns kvar i evighet, Amen.
  Surt va?

  Plus att han blir förbannad på att Sd-folk på Fb dissar hans judehat.
  Så var det med de ”Nazistreferenserna” som Staffan Gising behagar kasta på SD. Ynkligt!

  Sprid den till alla bloggar! Nu har vi en svensk motsvaríghet till epitetet ”Quisling”.Det är att göra eller vara en ”Gising”. Mark my words!

  http://thereseborg.wordpress.com/2010/07/29/avhoppad-sd-politiker/

 2. Staffan gising Says:

  Skitsnacket har inga gränser ! Nu kan alla läsa intressanta inlägg från andra inom sverigedemokraterna som gjort uttalande som visar samma sak som jag sagt hela tiden! Antingen utmålar Sd avhopparna som antisemit eller nazister.

 3. bobbenswe Says:

  Skitsnack? Är det ”skitsnack” att du erbjöd en journalist en artikelserie om tiden i Sd? (mot ett hyfsat arvode, förstås?) Du skulle ju t.o.m. fejka ihop en ”dagbok” för att verka mer trovärdig? Varför berättar du inte om detta på din blogg och när du uttalar dig? Varför så tyst? Skäms du aldrig?

  Stämmer det inte Staffan? du mailade ju en bild från Almedalen som skulle ”bevisa” något. Jag har fortfarande inte förstått vad. Så det där med ”skitsnack” får du gärna tillbaka med vändande post.

 4. Staffan Gising Says:

  Ní tillhör inte den smartaste skaran…riktigt roligt när ni utgav er för att vara någon annan. Det är t om straffbart (har skärmdumpar kvar) . Men roligare var att ni utgav er för att vara från Helsingborgs dagblad. Jag håller redan på med en artikel till sidan 5 i Expressen/DN….. Då är det mer än den harmlösa bild du fick, nu är det 5 bilder ;))

 5. Staffan Gising Says:

  Om det innebär att vara Antisemit, för att man kritserar och inser att även judendomen har sina problem. Så är jag faktiskt stolt över att våga säga sanningen. Dessutom visste jag inte att det var Knesset vi skulle rösta till, trodde i min enfald att det var till sveriges riksdag, landsting och kommuner valet 19 sep handlade om.

  SD är rena Pajaspartiet. Utger sig för att vara en semitiskt parti, samtidigt som man vill förbjuda omskärelse och ritualslaktat kött…vilken framtid tror ni den judiska församlingen i sverige har då ?

 6. bobbenswe Says:

  Okej Staffan, då vet vi alla att jag tagit dumpar på dina mail där du erbjuder dig att förfalska din ”dagbok” och krydda den med falska påståenden om SD-företrädare.

  Du är fan ta mej inte riktigt frisk Gising! Tror du verkligen att du kan ha ett uns av trovärdighet, nu när du erkänt att du fejkar?
  Lustigt också att de ”avslöjande” bilder du skickat till mig var helt vanliga festbilder. Vad trodde du de skulle ”bevisa”?

 7. bobbenswe Says:

  Här ett av Gisings första mail, Han har inget substantiellt att framföra förutom allmänt skvaller och kvalificerat skitsnack: Döm själv!

  ”Hej

  Intressant upplägg. Orsakerna till att jag hoppade av, är helt enkelt de jag angivit. Dels från att vara ett parti som ville diskutera invandrarfrågor mm, till att bli ett parti där 50% handlar om att hata Islam och muslimer och 50% som handlar om att älska allt som har med Israel att göra. Att objektivt och sakligt diskutera detta, är fullständigt omöjligt inom SD. Sedan är jag en relativt härdad man, har en meritförteckning, och arbetslivserfarenhet som inte får plats på ett A4-papper. Jag har under 15år jobbat som rekryterare, mm och är van att försöka lyssna på det som inte sägs, och att vara oerhört källkritisk. När sedan olika saker händer, skrivs mm så lägger jag ihop. Riksdagslistan på SD innehåller avhoppare från te x Moderaterna, personer som troligen aldrig hade tagit sig in i riksdagen med sina gamla partier,och en bunt yngre som har en taxerad inkomst på 20000kr/år. När sedan debatten hamnar mer och
  mer runt islam och muslimer, och i stort inget annat tas upp. Har flera lustiga mail från te x Josef Fransson distriktsordförande och riksdagskandidat. Där han beskriver hur islam tar öbver europa inom 10-15år. Almedalsveckan, fungerade mer som en personalfest, och naturligtvis hets mot Islam och muslimer . Då kände jag att det var politk och retorik jag inte kunde ställa upp på. Sammantaget med allt, kom jag fram till att de endast vill in i riksdagen för attlyfta lön och få en säker anställning.

  För mig handlar politikom så mycket mer, det är människor liv, mm som man har ansvar för. Människor dör för sin kamp för demokrati i världen, medans vi tar det som ett jobb.

  Skulle vara kanon om vi kunde prata lite via telefon ?

  Partiet (nätverket) jag försöker skapa, dessa idé kan du läsa i min blog

  Med vänliga hälsningar

  Staffan Gising

  Mailet från Gising där han erfkänner sig vara en badragare:

  Torbjörn Jerlerup till mig
  visa information 7 aug

  Det gör jag gärna. Du vill ha en slags dagbok så det sätter jag igång med. Just nu är det bra att börja eftersom jag funderar mycket kring vad andra partier gör. För att göra det lite mer attraktivt ska jag skicka några brev till några politiker och lägga in det jag skriver.

  Men hur tänker du dig det? Att jag ska skriva varje dag (du pratar om en serie)? Vilken längd ska det vara på det jag skriver?

  Jag skulle kunna tänka mig detta upplägg att inleda med en längre artikel med funderingar jag har och utdrag ur fiktiv ”dagbok” och sen kortare artiklar dagarna som följer.”

  /Slut citat

  AVSLÖJAD GISLING!!!!!! KOMMENTAR???????

 8. Staffan Gising Says:

  Brevet talar väl för sig själv ? Tyvärr ser jag inget lustigt med det alls. Exakt vad jag sagt hela tiden….

 9. Staffan Gising Says:

  Jag lånar detta brev. Tycker det säger exakt det jag vill säga….ínte mycket antisemitism i detta. :))

 10. Staffan Gising Says:

  det lustigaste i kråksången, är att alla de fördommar som du talar om, är exakt sanningen om SD. SD är en sjunkande skepp…så enkelt är det :))

 11. jerlerup Says:

  Ok. Tack. Då har jag identifierat den som skapade Lars Samuelssons fejkprofil.

  http://hd.se/skane/2010/08/10/hd-journalists-identitet-kapades/

  Hur annars kan Bobbenswe ha tillgång till ett Facebook meddelande jag skrev PRIVAT som SVAR på ett mail från fejkprofilen Lars Samuelsson där denne undrade om jag kunde skriva en artikel.

  ”Det gör jag gärna. Du vill ha en slags dagbok så det sätter jag igång med. Just nu är det bra att börja eftersom jag funderar mycket kring vad andra partier gör. För att göra det lite mer attraktivt ska jag skicka några brev till några politiker och lägga in det jag skriver.”

  Jag skrev detta mail för att kolla det, och sen kontaktade jag HD och fick veta att han var fejk.

  Och nu försöker Bobben på något sätt säga att Gising säger det jag sa till HD-”journalisten”.

  Fult Bobben! fejkprofiler, lögner ocg skitsnack!

  /Torbjörn Jerlerup

 12. jerlerup Says:

  Det intressanta är att Bobben är så urbota klantig att han till och med glömde bort att klippa bort mitt namn innan han postade citatet jag skrev till ”Lars Samuelsson” och anklagade Gising att säga detta.

  *asg*

 13. jerlerup Says:

  Rättelse. lars Andreasson hette fejkjournalisten

 14. jerlerup Says:

  Brevet från Gising där han ska ha ”erkänt” sig som bedragare.

  ”Torbjörn Jerlerup till mig
  visa information 7 aug

  Det gör jag gärna. Du vill ha en slags dagbok så det sätter jag igång med. Just nu är det bra att börja eftersom jag funderar mycket kring vad andra partier gör. För att göra det lite mer attraktivt ska jag skicka några brev till några politiker och lägga in det jag skriver.

  Men hur tänker du dig det? Att jag ska skriva varje dag (du pratar om en serie)? Vilken längd ska det vara på det jag skriver?

  Jag skulle kunna tänka mig detta upplägg att inleda med en längre artikel med funderingar jag har och utdrag ur fiktiv ”dagbok” och sen kortare artiklar dagarna som följer.””

  ————–

  DET HÄR ÄR JU SKRATTRETANDE. Det står ju till och med på ”mailet” att det kommer från mig.

  *asg* Visa gärna hela mitt mail till den jag naivt nog trodde var HD:s Lars Andreasson nu Bobben! Du utgav dig för att vara journalist och ville ha artiklar mot Sverigedemokraterna och bad mig skriva nåt mot Sd.

 15. Kapade identiteter, HD, Facebook, vargar i veumar och Bobbar… « Sverige är inte världens navel! Says:

  […] om man tittar på inlägget augusti 22, 2010 kl 10:18 ser man att det är ett försök till förfalskning. Det syns klart att han klistrat in ett mail […]

 16. bobben79 Says:

  Där satt den Torbjörn!
  Jag fick dig att nita dig själv med en rak höger!

  Du har visst inte förstått att du nyss erkänt att du är beredd att förfalska en dagbok för att smutsksta SD.

  Fällan slog igen. Råttan är fångad i sin egen lögn.

  Commando Bobben79

 17. Commando.bob.ben Says:

  Era mail ni trodde skulle hamna hos en ”reporter-som-var-kåt på-att-dissa-Sd” finns att hitta ute i bloggosfären. Flera bloggar och sajter har lagt ut dem (FB, AB, Flashack, PI, RB, M.fl.) inloggning krävs!

  Det kommer att bli årets mest utskrattade mail. Ni är ägda, Staffan Gising och Tobbe Jerlerup.
  Hur går det förresten med partiarbetet? Har det ens ett namn? Resultatet blir säkert bra…… eller?
  Ha Ha Ha….
  Släpp hörflaggan och våga er ut i verkligheten, stackars krakar…..

 18. Staffan Gising Says:

  Den enda som pratat falska dagböcker är ni själva..det ordet har ingen nämnt någonstans. Kom ihåg, att även jag har sparat all mailkontakt 😉

  Tokfan !

 19. Anders Says:

  Hej där alla.

  Är det någon som vet vem den här rättshaveristen Bob är egentlgien? Enligt vad jag förstått är han en företrädare för Sd på kommunalnivå. Stämmer detta?

  Läskigt i så fall att de släpper fram såna galningar med helt egen verklighetsuppfattning. Sd får ta och städa upp ordentligt innan de kan bli aktuella för mig.

 20. Commando.bob.ben Says:

  Nu gick Tobbeponken i fällan som sagt: Han ombads att skriva en artikelserie för Hd och bifoga en fejkad dagbok över sitt ”antifascistiska arbete”, Torbjörn Jerlerup tvekar inte en sekund utan hoppar rakt i fällan:

  ”Det gör jag gärna. Du vill ha en slags dagbok så det sätter jag igång med. Just nu är det bra att börja eftersom jag funderar mycket kring vad andra partier gör. För att göra det lite mer attraktivt ska jag skicka några brev till några politiker och lägga in det jag skriver.

  Men hur tänker du dig det? Att jag ska skriva varje dag (du pratar om en serie)? Vilken längd ska det vara på det jag skriver?

  Jag skulle kunna tänka mig detta upplägg att inleda med en längre artikel med funderingar jag har och utdrag ur fiktiv ”dagbok” och sen kortare artiklar dagarna som följer.
  /T
  *************
  Tobbe?
  Bra att du erkände att mailet du skrev var skrivet av dig själv.
  Så behöver vi inte tjafsa mer om det.
  Då kan vi utgå från att det är SÅ du fabricerar dina skriverier.
  Bra jobbat!

  Commando Bob

 21. Commando.bob.ben Says:

  Övrig info kan man hitta här: http://sverigedemokraterna.se/

 22. Commando.bob.ben Says:

  Det tar en evighet för sidan att laddas men ibland fungerar det.
  En typisk DOS-attack för att hindra SD att synas.
  Tror du vi kommer att få ett tydligt avståndstagande för sådana odemokratiska metoder från de SD-kritiker som gjort bort sig i bl. a den här tråden?

 23. Anders Says:

  Hej Bob!

  Hur har jag gjort bort mig? Tycker du att jag ska ta avstånd från en dos-attack jag inte har något att göra med mer än du ska ta avstånd från att kapa Fb-konton och låtsas vara nån annan?
  Pinsamt att sd använder såna här metoder samtidigt som man anklagar alla andra för att vara osjyssta. Finns tyvärr inget invandringskritiskt parti som är ett alternativ för mig som läget ligger nu med alla galningar på i sds ledning och deras stormtrupper på nätet.

  Jag kollar in er igen om 4 år och hoppas ni har växt upp och gjort er av med alla konspirationsteoretiker.

  Ha en bra dag

 24. Staffan Gising Says:

  Forsätter detta skitsnack om att jag skulle vara antisemit, måste jag lämna ut allt jag har mot SD, alla namn, alla mail rubbet ! Då kommer SD sjunka som en sten !!! Inga mer lögner !!

 25. Det finns en annan känd rasist på Sverigedemokraternas lista i Landskrona. « Sverige är inte världens navel! Says:

  […] Staffan Gising höll på att ljuga om sin tid i Sverigedemokraterna. Det avslöjades på Varg i Veums blogg eftersom UncleBob var slarvig nog att glömma att ta bort mitt namn i nåt han tillskrev […]


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: