Koranen ÄR Allahs ord bokstavligt.

De som inte anser det kan inte kalla sig muslimer och borde ändra beteckningen på sig själva. Vilken muslimsajt man än besöker, vilken muslim man än talar med så får man reda på att koranen ÄR guds sanna ord – bokstavligt. Det finns inget utrymme för tolkningar. Det som står i Koranen står i koranen för att det är sant. Alla avvikelser från det som står där bokstavligt är inte islam. Om Allah säger att man ska döda otrogna så betyder det att man ska döda otrogna. Det finns inget sätt att missförstå det eller tolka det på något annat sätt. Varför skulle Gud krångla till det så att bara vissa ”förstod” eller att det måste finnas tolkare som talar om för muslimen vad Gud egentligen menar?

Koranen är Guds ord

Koranen är i bokstavlig mening Guds ord förmedlade till Profeten Muhammed (Allahs frid och välsignelse vare med honom) i en serie uppenbarelser mellan år 610 och 632 e.Kr. Under den tredje kalifen Uthmans regeringstid, ungefär 20 år efter Profeten Muhammeds (Allahs frid och välsignelse vare med honom) död textades uppenbarelserna ner och så har Koranen bestått intill dagens tid.

från ”Gratiskoranen

Detta är de fundamentalistiska muslimernas syn. Betyder det att det är alla muslimers syn? Kan det inte vara så att en del muslimer ser på islam så som en del [utbrytare] inom transcendental meditiation ser på meditationen? Dessa har ju plockat bort de metafysiska aspekterna ur meditationen. Visst kan det vara så. Men av någon anledning så ges de fundamentalistiska stollarna företräde att tolka och definiera islam och därmed tala för – alla muslimer. Därför blir det svårt angripa perversionerna inom islam utan att bli anklagad för ”islamofobi””

När någon säger att någon är ”Islamofob” så menar denne att den som [är islamofob] kritiserar islamistiska yttringar eller det som står i  Koranen, så anses det att ALLA muslier attackeras eftersom DÅ anses fundamentalisterna tala för alla muslimer. Men fundamentalisterna talar tydligen inte för alla muslimer när de mördar eller kräver att bli särbehandlade. Det är bekvämt att vara politiskt korrekt.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: