Centrum mot rasism hugger direkt

Med anledning av att en opolitisk statssekreterare har skrivit politiskt inkorrekta saker på sin blogg så kryper Centrum mot rasism upp ur lergropen tillsammans med extremkommunister som Jinge och vädrar morgonluft. Äntligen får denna inkompetenta samling individer anledning att försöka lägga lite dimridåer mot historien.

Det är väl dags att påminna om organisationen som antagligen använde mer skattepengar till att lyxrenovera sitt kontor i centrala Stockholm än till det de fick pengar till egentligen. Första styrelsen blev så glada över att de kunde mjölka pengar från skattebetalarna att några ägnade sig åt sexuella trakasserier och diktatorisk ledning. För att försöka visa att de förstod vad de höll på med så letade man minsann upp rasistiska och nazistiska glassar och kvarter för att visa att Sverige har minsann varit ärkerasister redan innan massinvandringen började. Som tur var så hade vi ingen självspäkande socialistregering som belönar de mest stolliga saker utan en som är lite mer förankrad i verkligheten som sedermera drog in socialbidraget till föreningen.

Nu har de slickat sina sår lite och känner att de kan gå ut och peka finger igen och hugger på Nyamko Sabuni, som av en händelse var den minister som slutade göda dumheterna hos ”Centrum mot rasism”.

Expressen

Annonser

Ett svar to “Centrum mot rasism hugger direkt”

  1. Är Bill Maher en rasist för att han kritiserar religionen? « Aktivarum Says:

    […] pajasorganisationen Centrum mot Rasism som kräver Sabunis avgång. Som vanligt håller sig CMR borta från allting som ens liknar riktig […]


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: