En sansad röst i hysterin

Alice Teodorescu verkar vara en person som kan hålla två tankar i huvudet och har följdaktligen reagerat på den masshysteri som nu råder efter valet.

Jag rekommenderar folk att gå med i ”Sverigedemokraterna ur riksdagen – ja tack” Myter och konspirationsteorier frodas där nu när svensken släppt sin blyghet och hittat någon att sparka på utan att behöva skämmas. Jag har själv bidragit med ett litet experiment där jag plockar upp stämningarna där och formulerar slagord i ren nazistisk anda mot Sverigedemokrater. Någon enstaka ifrågasätter lite försynt men i övrigt är det helt tyst om de anklagelser och hets jag framför. Titta gärna på bildgalleriet. Jag är i och för sig för att folk får framställa vilka bilder de vill (jmfr muhammedironin) men hycklarmobben som har denna mentalitet är ju inte några större ivrare av yttrandefrihet.

Om jag hade bytt ut ordet ”Sverigedemokrater” mot ”muslimer” så hade det tagit hus i helvetet. Min poäng är att alla dessa hycklare som låtsas vara medmänskliga i grund och botten är Sverigedemokraternas motsvarigheter. Deras hatobjekt är såna som avviker från normen, nu råkar det bara vara en åsiktsnorm, men det kunde lika gärna vara hudfärgen. Hat är hat. det är bara objektet för den som varierar.

Aftonbladet

Annonser

Ett svar to “En sansad röst i hysterin”

  1. h Says:

    Att folk inte förstår dessa självklarheter är för mig en gåta.

    Varför inte bara komma ut och säga det rätt o slätt: Majoriteten avgör vad som är gångbart och ej, allt annat får man inte säga.
    Därmed kan vi erkänna att åsikts- och yttrandefrihet inte existerar, och SD-Debatten är ett lysande exempel på det. Jag, personligen, sympatiserar inte med SD, för mig räcker det med allas identiska likhet inför lagen (oavsett allt). Sedan är allt annat överflödigt.
    Hatet har ju växt ur just det, att alla inte är lika inför lagen, invandrare daltas det med, brottslingar är det synd om, överklassen löser allt med plånboken, symptomfria med diagnos är helgad egendom, låg- och medelklass se sig själva som normen, och förpassar allt annat som ”onormalt” och måste bekämpas.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: