Bara en tidsfråga innan flugorna samlas till skiten

Sveriges styrandes maniska förkärlek till massinvandring kostar ju som bekant många skattepengar. Många kommuner vill av förklarliga skäl inte ta emot för många flyktingar, detta lockar ju naturligtvis lycksökare och kriminella. De kan lätt pressa pengar ur ymnighetshornet i och med att de får flera tusen per dag för varje flykting de härbärgerar, och det utan att behöva anstränga sig särskilt. Det räcker med plats på campingar. En lönsam off season-inkomst.

Nyhetssajten Fria tider har en artikel om en av lycksökarna:

Varje månad betalar Migrationsverket 250 000 kronor i hyra för hela Royal swiss hotells anläggning i Njutånger, den som tidigare kallades Njutångersgården, där verket inkvarterat ett stort antal asylsökande romer. De flesta kommer från den europeiska demokratin Serbien och enligt Migrationsverket saknar ”i princip alla” asylskäl.

Anläggningen ägs av Johan Stendahl, som förekommer under flera avsnitt i belastningsregistret. Han är dömd för alltifrån grova ekonomiska brott till misshandel. Nyligen dömdes han till 6 månaders fängelse för bland annat misshandel och olaga hot.

Läs även Hela Hälsingland

Annonser

2 svar to “Bara en tidsfråga innan flugorna samlas till skiten”

  1. varjager Says:

    Man blir mörkrädd hur den styrande eliten hanterar våra skattemedel.

  2. Varg i Veum Says:

    Ja, det är det som är det tragiska i det politiskt korrekta Sverige. De blir blinda av sin egen nazifobi så varje ifrågasättande av ”humanitära” insatser blir tabu.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: