Hatets essens

Nu vet jag inte om den politiskt korrekte proffstyckaren Ezpeleta har en son, men hans tyckarinlägg på aftonbladet antyder mer att han använder sonen som en allegori för sitt eget hat och rädsla för sådant han finner främmande. Han ger sitt hat mot åsikter han inte förstår Jimmie Åkessons ansikte. Det är alltid lättare att ha någonting konkret att hata när tankarna blir för svåra, därför får Jimmie Åkesson stå modell för detta. Som om att man kunde utrota annorlunda åsikter genom att göra sig av med personen Jimmie Åkesson. Så arbetar ett primitiv hjärna.

Aftonbladet

Annonser

2 svar to “Hatets essens”

 1. Anonymous Says:

  Haha, Martin’s så kallade inlägg är ju hur enkel som helst att peta hål på.

  Allt man behöver fråga sig är ”Hur kan en 5-åring vara rädd för Jimmie Åkesson?”. Är denna 5-åring i fråga en politisk expert som vet vad alla politiker står för och som vet vad ”utvisning” verkligen betyder, eller har någon äldre person berättat hemska berättelser om just denna person i ett försök att skrämma barnet?

  Alla mina pengar är på det senare svaret och ifall det verkligen är så, så hoppas jag banne mig att den skyldige blir utvisad för just detta. Att förvrida ett barns sinne är bland det värsta man kan göra.

  Man kan tycka vad fan man vill om politiker och var dom står för, men blanda för helvete aldrig in barn i det hela. Det är upp till dom att växa upp och göra sina egna bedömningar då dom är gamla nog att göra just detta.

 2. Peer Pedersen Says:

  Freeloaderen och proffstyckaren Ezpeleta är med att skapa ett hat mot en för han politisk obekväm person och hoppas antagligen att någon gör allvar av de drömmar han inte själv har ryggrad att utföra.
  Typisk vänstertaktik, låt andra göra smutsarbetet och ta äran därför i efterhand.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: