Revisiting moralpaniken.

Moralpaniken har nu officiellt bekräftats för andra gången i Sverige. En människa som hade sk Manga-bilder i sin dator har även i Hovrätten blivit dömd för några pennstreck.

Sverige har en morallag (snarare många morallagar) som påminner om tider då frikyrkor regerade, eller varför inte galna kristna i USA (såja, fick in lite religionshat där också, fast jag tycker att buddhism är en cool religion, så det är väl kristofobihat kanske, vad jag tycker om urpedofilen i en annan bok är väl ingen hemlighet)

Jag är helt för för en fysisk kastrering av pedofiler. Då tas sexaspekten ur deras sjukdom bort. Om inte det hjälper, dvs det tar inte bort hoten mot barnen, så livslång inlåsning, kosta vad det kosta vill, sverige är ett rikt land förstår vi ju av massinvandringspolitiken, så det gör nog inget större avtryck i kostnaderna när man sätter det i relation. Om inte annat så kan  ju sossarna  i vanlig ordning höja skatterna när de sitter på makten.

Med detta sagt så tycker jag inte mindre att det är totalt helt uppåt väggarna att anse att teckningar är ett brott mot barn. Om det är ett brott så har man i princip legitimerat kommunismens tankevärld där tankar var brott. Om det handlar om bilder med riktiga barn i sexuella situationer så är ju det uppenbart att man begår ett brott genom att medverka till den. Någon våldtar barn. Även om det skulle våldtas barn å det grövsta i en teckning så kan det inte vara ett brott mot något barn. Om man inte sympatiserar de sovjetiska, kinesiska , muslimska  eller dystopin i boken 1984- och nu även svenska synen på tankar:

En tanke är ett brott.

Förvisso har man ju kunnat ana denna önskan om ett tankeministerium länge, vilket muhammedteckningarna var ett utmärkt exempel på, eller varför inte det allmänna hatet mot Sverigedemokraterna som även landets stadsminister helt utan att skämmas stöder. Då vågade man inte säga det rent ut då man fortfarande låtsas stå för tankefrihet.

Men jag kanske har fel om denna socialistiska tankevärld som även regerar på högerkanten i politiken? Så om någon vill försök hjälpa mig få de rätta tankarna genom argumentation så är denne välkommen att ifrågasätta mitt ställningstagande.

Hur kan en teckning vara ett brott annat än i muslimska och andra totalitära länder? Tror man på fullaste allvar att detta hindrar sjuka människor? Då behöver vi inga psykologiska mottagningar, det är bara att skapa en lag mot psykiska sjukdomar så är problemet löst, typ.

Det är handlingar som ska straffas (eller vårdas om man nu fortfarande tror på sånt flum trots många bevis på motsatsen) inte tankar. Teckningar är tankar, ingenting annat.(om någon har problem med den tanken så är han välkommen att argumentera för sin sak)

Om nåt pedofilpervo nu vill titta på tecknad barnporr så kan inte ett samhälle som påstår sig vara fritt straffa en sådan! ”Straffen” (som ju i praktiken är hotellvistelser i jämförelse med andra länder, vilka inte heller lyckas skrämma pedofiler med tankebrottsdirektivet) skrämmer kanske alla dem som inte är praktiserande pedofiler , men vi skulle ju aldrig ge sig på barn ändå. Så vad är problemet? Handlar det inte om att kontrollera tankar? Dessa politiskt korrekta som lever i sin fantasivärld om ”att människan i grunden är god, bara hon indoktrineras att tänka som vi”, lever ju helt klart i den tankvärlden som den någorlunda upplyste lämnade på 50-60-talet redan.

Samma politiskt korrekta som har devisen ”om man inte kommer ihåg sin historia så är man dömd att upprepa den”. Kanske är det en variant av den psykiska termen ”projektion” som spelar in: de tittar helt enkelt på sig själva och vill rädda andra från att begå samma misstag? Vilken annan förklaring finns? De skyddar inte ett endaste barn med tankebrottslagar.

Aftonbladet AB SvD

*eidt*

Ändrade lite i texten där jag utmålade mig själv som pedofil!. Jag är inte ens en teoretisk pedofil!  Bort med freudianska felskrivningar! 😉

Annonser

Ett svar to “Revisiting moralpaniken.”

  1. Kopplingar serier och porr – funderingar kring Mangadomen. « Sverige är inte världens navel! Says:

    […] Läs mer om detta hos: Anna Troberg, Magnihasa, Peszfer, Nordenfur, Broman, Juridikbloggen, HD, Svea hovrätt,Aftonbladet , Ivarsson, Varg i veum […]


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: