Apropå satiriska mordhot..

Gudmundson skrev en artikel om vissa invandrares brottslighet. Detta retade gallfeber på vänsterblocket och de vanliga förutsägbara epiteten kom farandes från bloggar och twittrar på vänsterkanten. Många av dem gläds åt att ”högern” känner sig förnärmad på samma sätt som ”muslimer” kände sig kränkta när uppenbart satiriska teckningar på muhammed publicerades. ”äntligen får de själva känna på”…typ. Att man ens kan bända och vända på logiken så brutalt för att göra den jämförelsen visar på stor brist för proportioner.

Som vanligt så ska budbäraren skjutas. Nåt obskyrt seriemagasin som propageras för i vänstertidningen Ordfront, har ”satiriskt” skrivit om att Gudmundson skulle skjutas. Personligen tycker jag inte det är så märkvärdigt för att komma från vänstern, den som läst historia kan ju deras blodröda rötter.

Men komiskt blir det när Simon Fors, nån kommunistpolitiker uppe i Pajala (som även tidigare varit satirisk),  så talande visar hur en känslostyrd vänstermänniska omformar verkligheten för att kunna motivera sin ideologi för sig själv och ”kämpa mot rasismen”:

SvD Politiskt Inkorrekt

2 svar to “Apropå satiriska mordhot..”

  1. Bob Says:

    Du vet att det aktuella numret av Galago kom ut typ en månad innan Gudmundson skrev sin artikel?

  2. Varg i Veum Says:

    Nej, det visste jag inte, har aldrig ens hört talas om tidningen och kommer troligen att glömma bort den efter detta inlägg 😉 . Men det har som ingen betydelse eftersom PGs artiklar länge varit en finne i arslet på på alla på alla som ”sparkar uppåt”.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: