Hycklarregeringen Reinfeldt

Dagens eko i Sveriges Radio avslöjar att regeringen under socialdemokraternas ledning inledde militärt samarbete med Saudi Arabien, ni vet landet som är alla islamisters våta dröm. Socialdemokraterna var fullt medvetna att Saudi Arabien inte delar demokratiska eller mänskliga värderingar som socialdemokraterna hycklar om vara de principer de ”står upp för”. Sossarna tyckte helt enkelt att det var en god idé att hjälpa denna mörkernation att utveckla sin terrorapparat och befästa sin makt. Den moderatledda regeringen som tog över tyckte inte heller det var någonting som helst konstigt. USA gör ju affärer, stora jävla affärer med wahabisterna, då är det ok för sverige också tycks man tänka. Även om Tolgfors idag försöker borsta av sig träcket på sossarna.

Jag följer twitterflödet på #svpol och journalisterna som rapporterar direkt från Freddes presskonferens säger att Reinfeldt ”förutsätter att lagar har följts” i saudigate. Regeringens spindoktorer sitter förmodligen på nåt krismöte och slipar på klatchiga kommentarer för fredde att komma med, för just nu är han helt ställd och börjar likna en papegoja.

Här är en tidslinje på hela Saudiaffären

SVD DN Exp AB? (Aftonbladet avvaktar kanske order från partiet eftersom sossarna är de som startade hela affären, för de har när detta skrivits inte slagit upp det stort)

Annonser

3 svar to “Hycklarregeringen Reinfeldt”

 1. Frågvis. Says:

  Sverige är en gammal vapenhallickstat, anorna är flera hundra år gamla.Samma vad gäller neutraliteten.Vårt valsystem är under all kritik det är partierna som bestämmer vem som skall sitta i riksdagen:

 2. rksmrgs Says:

  Det är väl detta och mera liknande som Reinfeldt avsåg när han sa att det vore en nationell katastrof om SD fick insyn i internationella och säkerhetspolitiska spörsmål.

 3. w-son Says:

  Vad jag förstår så försvagas nu Egyptens ekonomi, inte minst då turistnäringen går ned samtidigt som befolkningen ständigt ökar. Hur förhåller sig då övriga nationer, inte minst Saudiarabien till detta?
  Kommer vi se en ökad strid mellan sunni och shia i området, inte minst då Syrien försvagas och ”oppositionen” stöds av väst medan man ropar allt högre på bombning av Iran? Dessutom förtrycks Shiamuslimer som bebor de oljerika områdena i Saudiarabien. Gäller inte människovärde och alla de andra honnörsorden utanför Sveriges gränser?


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: