Snövitsgangbang

Det så kallade Mangamålet ska upp i Högsta domstolen för att avgöras om några pennstreck är att betrakta mer eller mindre likvärdigt med utförda våldtäkter på barn.

Ingen får ju se bilderna för de anses vara farliga för betraktaren, det kan ju finnas nån pedofil som blir kåt av att se dem och springer ut och våldtar barn…eller vad det nu är man inbillar sig. Denna sortens mentalitet hos förment modernt tänkande människor påminner inte så lite om vissa muslimers syn på slöjor och burkor. Men vad jag förstått av nåt radioinslag jag hörde där sveriges radios reporter ”som enda media” fick se bilderna så kan de betraktas som grova med en mansliknande person som sätter på barnliknande personer.

Man kan tycka vad man vill om personer som tittar på dylika bilder, men det förtar inte faktum att det är fantasier. Dessa fantasier går ur min synvinkel inte att skilja från fantasier som vissa religiösa har om helvetets eldar och vad som försiggår där. Dessa fantasier skiljer sig inte moraliskt från den uppenbara incesten som sker i gamla testamentets första böcker eller Muhammeds ”fullbordande” av äktenskapet med Aisha.

Enda skillnaden är att dessa pedofilfantasier är nedtecknade och således olagliga att inneha enligt svensk morallag. Morallagar som man trodde försvann i takt med att puritaner från kyrkan miste sin makt i Sverige. Nästa steg är i logikens namn att förbjuda böcker i samma anda. Lolita är väl klassikern som ligger närmast till hands att förbjudas av dessa mentala arvtagare till arrangörer av bokbålar innan WW2. Eller vad sägs om Laila Freidvalls motivering i propositionen:

[…] kopplingen till ett konkret sexuellt övergrepp saknar relevans för frågan om en bild är straffbar som barnpornografi eller inte..

 

När man sätter sig in i tankevärlden hos lagstiftaren och tänker som de så ser man ju att även Pippi Långstrump är väldigt sexuell och hon finns ju på bild också! För att inte tala om Snövit och de sju dvärgarna. Vem kan med handen på hjärtat undvika att få sexuella associationer till ett riktigt saftigt gangbang när man tittar på filmen eller serier?

Jag hoppas att det sitter människor som kan tänka med hjärnan istället för med ”kuken” i HD!

Svd 2 3 Expressen

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: