Ge fan i Åsa Linderborg era fega och sjuka jävlar som hotar!

Idag har Åsa Lindeborg skrivit en artikel om hur hon hotats för sina åsikter. Lika lite som att sverigedemokrater ska hatas som personer för sina åsikter så ska naturligvis inte personer på den ”andra sidan” behöva lida för att de uttrycker en åsikt. Jag har personligen inte mycket till övers för hennes kommunistiska mentalitet som hon uttrycker i sina texter, men hon har lika stor rätt att uttrycka dem som vilken sverigedemokrat, nazist eller annan lös kommunist (till och med Lars Ohly!) som helst.

Även om det inte sällan kan tolkas som ”hat” så som i fallet med Åsa Lindeborg, så ska hon få säga det hon tycker. Om hon nu hatar det som i hennes huvud är ”rasister” så ska hon få säga det.

Att försöka tysta någon med hot om våld är alltid fel. Alla, till och med Åsa Lindeborg eller Mattias Gardell, ska få säga det de tycker utan att mentalt efterblivna ska känna att de kan hota bort åsikter med fysiskt våld. Nu råkar hon ha en maktposition tack vare att det svenska samhället ser ut som det gör, men jag har aldrig köpt tramset om ”maktperspektivet” så i mina ögon ska hon få hata så mycket hon och hennes gelikar vill.

I min bok är ni som hotar människor som säger sin åsikt på samma mentala nivå som pedofiler, halshuggande islamster eller djurplågare.

SvD

7 svar to “Ge fan i Åsa Linderborg era fega och sjuka jävlar som hotar!”

 1. Järnrörshögern skrämmer till tystnad med hot och kränkningar – och kallar det ”yttrandefrihet” « Nemokrati Says:

  […] – Hatet mot Åsa Linderborg, Ung Vänster – Det kokande kvinnohatet, Ola Möller, Varg i Veum, Alla smutsiga detaljer – Den stora tröttheten, Lady Dahmer – Så här ser näthat ut, […]

 2. Varg i Veum Says:

  Jag finner det mycket troligt att det stämmer då det är ganska klarlagt att det finns en jävla massa sjuka människor där ute, även på den sk ”högerkanten” inte bara hos kommunisterna.

 3. Zral Nosh Says:

  VEM kan lita på vad Åsa Lindeborg skriver? VEM kan lita på att det är ”högerextrema” som hotar med att våldta henne? PK-journalisterna är skyldiga till mycket. Bl a att vi idag på goda grunder kan ifrågasätta VILKA de som påstås hotat henne är i verkligheten! I mina öron låter det i alla fall väldigt osvenskt att hota med våldtäkt av en meningsmotståndare. Också en som sticker ut hakan på det sätt hon gjort gång efter annan och fabricerat rena lögner! Hjärnspöken då, men inte nu? Tillåt mig att skriva att Lindeborgs påståenden kräver ett helt paket salt!

 4. Varg i Veum Says:

  Jag tvivlar inte en sekund på att hon blivit hotad, oavsett om hon överdriver det för offerpoängen. Men du har en poäng i det du skriver. Åsa Linderborg står själv för mycket hat, men min åsikt är att man ska få ”hata” utan att bli hotad, att få sin vardag förstörd. Även Åsa Linderborg ska ha den rätten. (håller just nu på och skriver om just ”hat” och som kommer upp som ett inlägg snart)

 5. Zral Nosh Says:

  LÄS ”Lars Vilks: Åsa Lindeborg auktoriserad storkränkare” – http://avpixlat.info/2012/12/24/lars-vilks-asa-linderborg-auktoriserad-storkrankare/

  Förbanne mig mycket väl valda ord om det hela…

 6. Varg i Veum Says:

  Jag har aldrig påstått något annat än att Linderborg är en sedvanlig simpel vänsterhycklare. Hon provocerar, precis som VIlks för övrigt, men varken Vilks eller Linderborg ska behöva känna obehag pga dessa lägsta formen av amöbor som inte kan ta en diskussion med dem. De som hotar Linderborg beter ju sig precis om zombierna vi kallar islamister som går och inbillar sig att de vet någonting om nån gud. De vill medelst skräck få någon att tystna.

 7. Håkan Says:

  Vad ä’r det här för afa slödder som fått kräm under fingrarna? Åsa är en folkförädare som ska utvisas!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: