Hade du tänkt vittna/tipsa mot organiserad kriminalitet? läs detta

I Södertälje har tingsrätten beslutat att ge namnen på tipsarna till den kriminelle ledaren för det kriminella nätverket i Södertälje. Alltså, inga vittnen, utan tipsarna som satte igång jakten på parasisterna. Att de därmed riskerar tipsarnas och deras anhörigas liv är ingenting som verkar bekymra de individer inom tingsrätten som tog beslutet att hänga ut dem till kriminella.

Så, om du har planer på att tipsa staten om kriminella kackerlackor ska du veta att det finns individer som utan, som det verkar, betänkligheter lämnar ut anonyma tipsare till kriminella.

Annonser

2 svar to “Hade du tänkt vittna/tipsa mot organiserad kriminalitet? läs detta”

 1. Lise-Lotte Says:

  En sak har ja lärt mej o det är att sköta mitt o skita i andra. Hur man än vrider på saker med andra människor inblandade så blir det iallafall fel. Alltid nån som tänker tvärtemot

 2. tomsolna Says:

  Vargen
  Länstidningen (Södertälje) hade många bra synpunkter. Hur lyckas du hitta all info som bekräftar dina, naturligtvis min uppfattning, förutfattade meningar?

  Då jag tog upp problemet med hur muslimerna behandlades i Burma så svarade du med att ta ett exempel hur muslimer härjade i något annat land.
  Nu har situationen förvärrats i Burma. Och liksom blamd muslimer finns det bland buddisterna som opponerar sig mot omänsklig behandling.

  För en längre tid sedan tog du upp problemet Syrien. Har du sedan dess följt utvecklingen? Kan du problematisera?


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: