Motsatsen till etniskt svenska halalhippies

Härligt med en muslim som tar fajten med vansinnet och hyckleriet inom islam. Hon är ingen halalhippie som många etniska svenskar som kallar sig ”antirasister”.

Annonser

3 svar to “Motsatsen till etniskt svenska halalhippies”

  1. Cavatuss Says:

    Underbart stridbar kvinna. Prästerskapet ska tvingas ned på knäna. Särskilt inom islam!

  2. Pica pica Says:

    Starkt av kvinnan att sätta den hycklande skäggubben på plats. Hon nämnde tom att han tog bra betalt för att ställa upp i TV! Det har förvånat mig att inte fler i den muslimska världen ifrågasätter sina ”lärare”. Ta de imamer som predikar jihad och terrorism i väst, ta de som utbildar palestinska småbarn att bli självmordsbombare m fl. Varför hör vi aldrig talas om att dessa förespråkare gå före med gott exempel? Istället hänger de fast vid livet för att kunna roffa åt sig mer pengar och statusprylar för egen del.

  3. Varg i Veum Says:

    Ja, Pica pica. Det är inte lite märkligt att typer som denna snubbe tillåts vanära islam värre än några komiska muhammedbilder. Jag har förstått att denna typens meningsfränder inte anses ha förstått vad muhammed menade. Men när någon icke-troende gör en satirisk bild av islamisternas syn på muhammed, då blir det ett jävla liv på många muslimer. När någon som kallar sig muslim ”tolkar” muhammed och allah som blodtörstiga psykopater och islam som en halshuggarreligion och till råga på allt lär ut det till andra muslimer i moskeér så blir det inga demonstrationer eller protester över att man vanärar religionen. Mycket märkligt.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: