Den om ”de flesta”

Säkert har ni i debatten stött på uttrycket ”de flesta” i samband med ”invandrare” och muslimer. Ofta säger man att ”de flesta” muslimer är fridsamma och vill inte alls att islam ska påtvingas andra så som islamister och twittervänstern vill. ”de flesta muslimer delar inte islamisternas tolkning av islam” osv. osv.

Ja? det är ganska naturligt att ”de flesta” av någonting oftast inte kan lastas för vad några ”få” gör. Men granskar man de individer som använder uttrycket ”de flesta” om muslimer, zigenare eller dem de kallar ”invandrare”  så märker man i deras retorik att t.ex. ”nationalister” och Sverigedemokrater är väldigt enhetliga grupper. Alla sverigedemokrater är som Erik Almqvist i fyllan när han känner sig hotad av någon som påstår sig tillhöra parasitgruppen ”original gangsters”  Alla nationalister är nazister och går omkring på gatorna så som AFA och misshandlar och förstör.

Är det så konstigt att det är svårt för en normalt tänkande människa att ta såna stollar på allvar? Är det så konstigt att såna som jag startar en blogg för att ta debatten med känslodruckna irrhjänor?

Annonser

Ett svar to “Den om ”de flesta””

  1. Lise-Lotte Says:

    Du har rätt alla i SD går över alla medans övriga skiljer sej från gruppen. Praktiskt omöjligt


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: