Resor till länder där galna islamister härjar…

Ni kanske läst någon liten notis då och då om att två finländare suttit fångar hos galna islamister i Jemen. Nu är de frisläppta av oklar anledning. Om finska staten betalat de galna kidnapparmuslimerna pengar kan vi bara spekulera om.

Det visar sig att mannen i paret är en finsk militär och terroristexpert. Den officiella förklaringen är att han varit i Jemen för att ”studera arabiska”!? Alltså, vem i sina sinnens fulla bruk åker till ett land fullt med galna islamister för att studera arabiska? Vem åker dit frivilligt? Punkt. Regeln borde ju naturligtvis vara att om någon frivilligt åker till länder där galna islamister tryckt upp sitt fula tryne ur träcket får dessa klara sig själva.

Med tanke på den invandringspolitik som förts i europa är det inte helt orimligt att det arabiska språket skulle kunna läras ut även här. Men även om man vill lära sig det i en ”naturlig” miljö, så finns det faktiskt, tro det eller ej, arabiska länder  där galna islamister hålls i schack på det språk som galna islamister förstår. Eller varför inte studer i vissa förorter? 😉

Man blir ju lite konspirationsteoretisk när dylika fakta kommer fram.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: