Sveriges statsminister levererar igen.

När Fredde inte går omkring och tycker att offren för knivhugg ska ”förstå” att det inte alls är så konstigt att de blir knivhuggna för att de har en politisk åsikt så går han omkring och tror att han är expert på militär strategi också.

Nu har han kommit fram till slutsatsen att Ryska armén är lika inkompetent som den sovjetiska var när de anföll finland. Ryssarna skulle inte ha en chans att inta och hålla Sverige är den åsikt han och regeringen baserar sin försvarspolitik på.

Att Ryssland inte har några som helst planer på att invadera Sverige idag är så självklart att det inte behöver nämnas ens. De som ständigt kommer med den fåniga idén är de som saknar de mest grundläggande kunskaperna om varför ett land har försvar överhuvudtaget. Definitivt ska inte såna personer ha möjlighet att vara med och påverka om saker de inte fattar någonting av.

Nåja, nu tror jag inte att Fredde är så helt dum i huvudet som han framställer sig, han förstår naturligtvis att när ryssarna anser det befogat så tar de Sverige på mindre än en vecka med det ”försvar” som han är ansvarig för. Men för att motivera sin omfördelning av skattepengar till multinationella företag och miljardärer så måste han säga så för att i sitt eget huvud verka kompetent. Han måste säga så för att leverera sin uppdragsgivare vad den vill ha.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: