Husby och kravallerna

Då har de varit kravaller igen. Gammelmedia kallar de kriminella för eufemismen ”ungdomar”. Först tänker man att det bara är multikulturens sedvanliga yttringar, men sen när man läser (om man nu ska tro gammelmedia) att de är maskerade och kastar gatstenar så är ju sannolikheten stor att det är vänsterns SA-trupper som är i farten igen, vi får se när polisen sagt sitt. Alltså mestadels vita ”ungdomar” från medelklassen som ska förstöra för Husbyborna och uppvigla dem genom att provocera.

Som ursäkt för kriminaliteten hävdar de att de protesterar mot nån dödskjutning.  Då våldet och förstörelsen är det enda språk som extremvänstern är kapabla till så är det mer troligt att de använder det som en förevändning för att få förstöra för att protestera mot det ”kapitalistiska samhället” i stort.

Annonser

4 svar to “Husby och kravallerna”

 1. Pica pica Says:

  Såg en direktsändning från Husby i natt (via nätet) och blev förskräckt. De sa faktiskt att det var muslimer ”i traditionell klädsel” som protesterade genom att smälla bomber, kasta Molotovcoctails och bränna bilar. Det såg ut som bilder från ett krisande arabland om byggnaderna inte hade varit typiska för Sverige. Jag känner faktiskt en svensk som bor där men vet att det bor övervägande invandrare. Vad sjutton har vi släppt in i vårt land?

 2. Varg i Veum Says:

  Asch… då har du raserat min teori som jag tyckte jag motiverade så trovärdigt utefter hur verkligheten brukar se ut 🙂

 3. Eeva Says:

  Jag förstår inte varför brandkåren inte åker dit och prejar ner kravalleristerna så polisen kan plocka upp dom.
  Några gånger, tror det upphör sen.

 4. Pica pica Says:

  Såg den där Rami, Megafånen tala om att de var åsidosatta och behövde arbetsplatser och finare skolor i Husby-området. Tjejen från Megafonen sa att det händer överallt i världen att det bränns bilar för att de vill ha uppmärksamhet så det var inget fel. Snacka om fånar! När, någonsin är det förövarnas eget fel när det gäller invandrare? Har de ingen ork/lust att sköta skolan, skaffa sig ett jobb och ta ansvar för sina egna liv? Sluta dalta och ställ samma krav som på svenskar!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: