Muslimer attackeras efter halalslakten på soldaten i London

Media börjar nu rapportera om att muslimer attackeras mycket nu pga. halalslakten som muslimen utförde på den brittiske soldaten som hade vit hud.

Nu väntar vi på att proffstyckarna kommer med krav på att man ska ”se de bakomliggande orsakerna” till dåden mot muslimer. Och det kommer de att göra med sin färdiga modell som förklarar allting så himla enkelt: ”islamofobi” dessa människor som attackerar muslimer är ”islamofober” som hatar muslimer helt utan rimlig anledning.

Det finns inga andra ”bakomliggande orsaker” än en psykisk sjukdom. I vanliga fall brukar samma proffstyckare anse att en psykisk diagnos (fast en diagnos brukar ställas av utbildade människor i normala fall, inte av proffstyckare) är en förmildrande omständighet. Det brukar finnas anledningar till att någon är sjuk i andra fall.

Men just sjukdomen ”islamofobi” har inga speciella ”bakomliggande orsaker” den uppstår enligt proffs- och ammatörtyckare endast av att den som drabbats av sjukdomen är ond i själen och från födelsen. ”islamofober” är nog en helt egen ras som bör bekämpas då det ligger i generna att känna aversion mot islamister och andra muslimska fundamentalister.

Annonser

2 svar to “Muslimer attackeras efter halalslakten på soldaten i London”

  1. Pica pica Says:

    Har sett att muslimer över hela västvärlden nu är bekymrade över att mordet i London, upploppen i Sverige plus otaliga andra våldsdåd begångna av islamister ska ”spilla över” på dem. OK, då vill jag att alla muslimer som lever i väst och inte vill identifieras med sina trosfränders agerande för en gångs skull tar bladet från munnen och säger ifrån! De har länge nog spelat på båda sidor för att garantera att de går med vinst.

  2. Varg i Veum Says:

    Ja, det är märkligt hur ”kränkta” till synes civiliserade muslimer kan bli av några pennstreck, men när nån islamist hittar på(?) att islam är en hatisk religion så är man inte alls särskilt kränkt. Att en muslim genom sina lögner(?) om muhammeds blodlust hånar islam måste väl vara värre än när en kuffar ironiserar över islamisters bild av muhammed genom en teckning med en bombturban?


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: