Hur många är ”folket”?

Jag själv skulle aldrig delta i en demonstration mot homosexuella äktenskap. Jag själv deltar iofs. aldrig i några demonstrationer öht. för jag gillar inte pöbelmentalitet. Men eftersom det nu inte var människor influerade av vänsterns pöbelvälde så går demonstrationerna fredligt till. Men ändå…

Jag personligen anser att jag inte har ett piss med att göra vilka folk slickar och suger. Så länge det inte är djur och barn förstås. Jag bryr mig inte heller särskilt om vem eller vad folk ”gifter” sig med. Jag kan dock tycka att om det finns en grupp människor som tror på gamla eller nya sagor inte ska behöva tvingas acceptera någonting som deras sagor bestämmer att de inte ska acceptera i deras privata sfär. T.ex. att tvinga kyrkor (att tvinga moskeér kommer naturligtvis aldrig att komma på tal om Sverige inte vill uppleva våld) att viga homosexmänniskor är bara så kommunistiskt, dvs. fel, det kan bli.

Om nu det finns människor som tror på sagorna på ett annorlunda sätt kan de naturligtvis hitta på en egen variant av religionerna istället för att likt lata parasiter försöka livnära sina sagor på andras sagor. Ja, trots den ”islamofob” jag är så anser jag inte att sagan islam ska tvingas till att acceptera någonting som sagan säger att man inte ska acceptera. Muslimer o kristna ska naturligtvis få tro vad de vill i sina kyrkor så länge de inte infekterar samhället i övrigt och håller sig till i de troendes privata sfär så ser inte jag något problem.

Problemet jag ser är att på samma sätt som makten försöker tvinga kyrkor att acceptera homosex så försöker makten tvinga folk att acceptera en form av psykologisk ”religionssex” som de flesta normala människor finner vedervärdiga. Problemen vi har idag är att makten försöker tala om för folk vad man ”måste” göra. Hur kommunistiskt är inte det?

Nåj, det var nu inte vad jag från början tänkte skriva utan den lustiga diskrepansen om vad ”folket” är beroende på vad gammelmedia rapporterar om.

När 40-50 kriminella som störs av polisens brottsbekämpning blir sura och börjar bränna sina grannars bilar och förskolor så heter det att de är en ”röst” från ”folket” de är ett symptom på vad ”folket” tycker. Allt enligt propagandaister i Aftonbladets anda.

I Frankrike har då ett par miljoner, ett par MILJONER, människor protesterat mot homosexäktenskap (kvittar om det är ett par miljoner eller 500 000 egentligen i mitt resonemang). Svensk gammelmedia vill få det till att det är ett ”fåtal homofoba” människor som lever kvar i ”föråldrade strukturer” och att de är speciellt bra på att ”mobilisera” sig. Så låter det för övrigt aldrig när några sketna tiotusentals kommunister och andra socialister demonstrerar, då är de ”folkets röst” Eller när det handlar om kriminella när de är 10-50 och bränner bilar, förskolor och kastar sten på ambulanser och brandkår för att de anser att polisen använder ”övervåld”. Då är det ”bakomliggande problem” som dessa ligister då ska vara en kanal för. En någorlunda sansad människa frågar sig  för övrigt naturligtvis vari logiken ligger i att kasta sten på ambulanser och brandkår när man är arg på det upplevda ”övervåldet” från enstaka poliser?

Det jag problematiserar här är gammelmedias märkliga syn på vad ”folket” är. Är det propaganda eller är det bara pengahungrande medveten manipulation av journalister och ansvariga redaktörer?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: