Sharia och våldtäkt

I Pakistan ska man tydligen inte godkänna DNA som bevis i ett våldtäktsfall. Istället ska sharia tillämpas. Den kräver ju som bekant att minst fyra hedervärda herrar står och tittar på när kvinnan våldtas. De ska alltså stå och diskutera om det är en våldtäkt eller inte tycks de lärda mena. De ska se om kvinnan på något sätt inbjudit våldtäktsmannen att våldta henne? Kanske står de hedervärda muslimerna och studerar ifall kvinnan ser ut att njuta för att senare kunna vittna inför allah att kvinnan njöt eller inte njöt?

Det finns enligt vissa av dem som påstås vara ”lärda” bara två kriterier som avgör ifall en kvinna blivit våldtagen eller inte och det är antingen fyra hedervärda manliga muslimer som står och tittar på när hon våldtas eller att våldtäkstsmannen erkänner. Den våldtagna kvinnan som blir våldtagen av en muslim kan ju trösta sig med att straffet är hårt ifall dessa mer eller mindre omöjliga kriterier uppfylls.

Hon får dock hoppas att muslimen som våldtog henne är gift, för då kommer han att stenas till döds. Men om det är en muslimsk ungkarl så är det naturligtvis inte så farligt, då får han några piskrapp och förvisning i ett år.

 

Brasklapp: bla, bla, bla, kristendomen på 200-talet  bla, bla, bla.

Annonser

Ett svar to “Sharia och våldtäkt”

  1. Pica pica Says:

    Myt versus vetenskap. Och myten segrar. Detta säger allt om deras ”utveckling”.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: