Tiggarkriminaliteten

Att det pågår organiserat tiggeri som styrs av kriminella romer känner ”alla” till. Men inte mycket görs för att störa deras verksamhet. Detta naturligtvis pga. den patologiska beröringsskräcken som råder i Sverige. De få gånger polisen har försökt komma åt problemet så får en mob med proffstyckare från vänstern luft och börjar bröla, inte sällan ledda från ”högkvarteret” på aftonbladet och deras rabiata kulturbloggare som Anders Lindberg, Daniel Swedin och Åsa Linderborg som exempel. Att bekämpa kriminalitet hos dem som de bestämt är ”utsatta grupper” är ”rasism” enligt dem. För de är ju helt säkra att romer inte kan vara kriminella, det är bara en sk ”antiziganistisk” myt.

Då kan det bli som för den här kvinnan nu ändrar hon ju sin story lite då och då, men ändå. Polisen vågar inte annat än att stå och titta på eftersom de vet att i princip varje åtgärd som de gör mot romer är rasism enligt såna som skriver på aftonbladet kultur och de lyckas uppvigla deras okritiska svans som sväljer allt utan närmare eftertanke eftersom de ”känner” hur fel det är att ”ge sig på” vad de ser som fattiga.

Annonser

Ett svar to “Tiggarkriminaliteten”

  1. Eeva Says:

    Det lär komma många lyxjachter till Stockholm varje sommar. Resenärerna lämnar miljarder kronor efter sig enligt DN. Om jag vore tiggare, skulle jag sitta i hamnen och casha in storkovan! Har tänkt att wallraffa, är utlänning, fattig, gammal och ful.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: