”Täck för brösten hora…”

En flicka var tvungen att täcka för bröstklykan för att få komma in på en bal – I USA. Varje normalt funtad människa skrattar ju åt att såna idéer finns hos människor i ett civiliserat och modernt land. Och det gör ju bloggen 24 gladeligen, eftersom det handlar om USA som ska vara modernt (vilket det naturligtvis inte är ur religiös synvinkel, religion har för mycket makt över massan även där).

Men skrattet fastnar lite i halsen när man betänker att den sorts värderingar som skolan ger uttryck för är helt accepterade av makten i Sverige. Ni vet de där som anser att en slöja eller burka är ”religionsfrihet” och därför anser att dessa ”tygstycken” och andra kulturella yttringar baserade på dessa värderingar ska accepteras som varandes någonting helt normalti svenska samhället – även på arbetsplatser! Denna form av värderingar vill man återinföra i sverige bara för att det är vissa speciella invandrare som kommer med dem.

Annonser

2 svar to “”Täck för brösten hora…””

  1. Pica pica Says:

    Synd om tjejen, hon rår ju inte för hur hon är skapad. Märkligt i USA då jag uppfattar det som om det där med stora bröst kom därifrån och med det bröstförstoringarna. Hyckleri!
    Ungdomar vill naturligtvis vara så ”fina” som möjligt på sin studentbal och är fortfarande så osäkra och känsliga i den åldern så de borde slippa sådana påhopp. Om de nu skulle bero på religiösas känslighet så borde de skämmas.
    Får mig att fundera över att kvinnors bröst inte alls hyllas av muslimer. De föredrar ju småflickor utan bröst. Amina i Tunisien ställde till ett rabalder när hon visade brösten på internet. Hon blev t o m fängslad. Femen skrämmer också skiten ur vissa med hjälp av nakna bröst. Kanske är det ett attribut som kan användas som vapen? Tack och lov känner sig inte svenska män hotade.

  2. Varg i Veum Says:

    Är man bekant med sannolikhetslagar så är det ingen högoddsare att det är religiösa stollar, men det finns ju denna formen av störningar hos ”vanliga” människor också. Mycket av det har väst lyckats förpassa till den historiska moralpanikens träckhög, men nymoralisterna vädrar morgonluft i och med att den unkna människosynen återupplivas i väst tack vare invandringen (och uppmuntrandet) av främmande kulturer som inte lyckats ta sig ur träsket än.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: