Sluta hyckla om islam, islam förespråkar visst mord.

Efter den senaste i raden av muslimska halshuggningar, denna gången på en öppen gata i Woolwich gick David Cameron ut och rapade upp det sedvanliga om islam

”There is NOTHING in islam that justifies this truly dreadful act”

Exakt så sa han och samma sak med andra ord har sagts tidigare. Fakta är att det visst finns massor med saker i Islam (koranen, haditherna, Sharia) som rättfärdigar just sånt som hände i Woolwich och som händer hela tiden i islams namn. Många tolkar att våldet i sig är en viktig ingridiens i islams struktur. Inte minst muslimer som denna halshuggare och hans polare. De ljuger inte när de säger att ”koranen tvingar” dem att ha ihjäl folk.

Mer i paritet med verkligheten hade varit om han sagt:

”Det finns inget i [kanske]de flesta av alla myriader av  tolkningar av islam som rättfärdigar dylika mord”

Att påstå att Islam inte rättfärdigar mord är djupt ohederligt och inte alls någon hjälp till att mota den sk ”islamofobin”. Snarare tvärtom. När alla så enkelt kan se att man så öppet visar människor sitt förakt för deras intelligens så tappar många förtroendet för politiker, proffstyckare och journalister. Det är inte för inte dessa tre grupper är minst trovärdiga i folks ögon.

Kanske kan man tycka att det bara är en ”oviktig” fråga om semantik, men jag vill lyfta fram rövslickandet för religioner i allmänhet och islam i synnerhet.

åså brasklappen: bla, bla, bla kristendom? bla bla bla gamla testamentet, bla bla bla korstågen…bla bla bla. Räcker det så?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: