Könsstyckning och Sara Johnsdotter

Det finns en svensk forskare(!) är hon inkvoterad, eller vad?) som anser att mutalitation av barns könsdelar inte alls är någonting vidrigt och efterblivet. Hon antyder att det skulle vara någonting ”normalt” att stycka små barn. Hon och andra likasinnade kritiserar den moderna ”synen” på stympning av småbarns könsorgan. Hon ”problematiserar” den västerländska (egentligen resten av världens, förutom östafrikas, syn på styckning av småbarns könsorgan) Hon ”tycker inte om begreppet könsstympning” Hon vill att resten av mänskligheten ska ”acceptera” denna form av övergrepp på barn för att de stackars kvinnor som utsatts för denna form av sadism kan känna sig kränkta om man kallar en spade för en spade. Eller styckning som jag vill kalla det, för det är vad det är i den verklighet där vi andra lever.

Naturligtvis faller ingen skugga på de kvinnor som blev stympade som barn, det är ju inte deras fel, det är deras perversa kulturs fel naturligtvis.

Stinker kulturmarxism så det stänker om det. Ni vet tesen som denna formen av kommunister har om att man ska ta en ”norm” och stycka den i dess beståndsdelar för att sen ge varje del ny betydelse som passar kommunister bättre. Hon låter berätta att stympade östafrikanska kvinnor kan känna en slags ”fantomnjutning”. Plötsligt blir det någonting positivt att bli stympad, för det är ju sexuellt skönt för kvinnan!

Radioprogrammet jämför, på fullt allvar! vuxna kvinnors val med styckningar av små människor som inte har någonting att säga till om! Jämförelsen görs med kvinnor som sett för många porrfilmer och vill se ut som porrstjänorna med blygdläppar som inte syns. Man kan ju naturligtvis ifrågasätta den stolligheten också, men skillnaden är att dessa kvinnor, på pappret åtminstone, anses vara fullt kapabla att bestämma själva.

Vilka fördomar ni vuxna kvinnor som inte lever i östafrika har! Fattar ni inte att ni kan få fantomnjutning utan att behöva blanda in någon annan? Det är som inte så många vuxna kvinnor som kan tänka själva som gör faraoniska styckningar av vaginan av någon anledning. Naturligtvis gör man det på små barn för att de inte kan försvara sig, de har inget att säga till om.

Eftersom vi nu påtvingats det mångkuturella experimentet så ska vi acceptera att det finns efterblivna kulturer och att de ska få frodas i ett modernt samhälle som om det vore någonting som helst normalt hos moderna människor eller ingår i kulturer utanför östafrika. Detta istället för att utveckla den sortens människor, individer, som har dessa perversa seder och bruk så försöker såna som Sara Johnsdotter få det till någonting normalt i ett modernt samhälle.

Lyssna på utbildningsradions relativisering av barbariet.

Annonser

4 svar to “Könsstyckning och Sara Johnsdotter”

 1. Varg i Veum Says:

  hehe… nu när jag läser igenom min text så kan jag lugnt konstatera att jag uttrycker moralpanik 🙂 Jag bjuder på det, jag ser det dock mer som kulturpanik (för jag är ju en sk ”rasist” enligt den politiskt korrekta nytolkningen av ordet)

 2. Olli Rein Says:

  Håller med dig i allt du här ovan har skrivit Varg i Veum. Att någon med svenskt namn kan tycka att det är bra och eftersträvansvärt, är höjden av likgiltighet inför offren.
  Om du vill karva i någon fitta Sara Johnsdotter, så ber jag dig hålla dig till din egen. Och därmed basta!

 3. Osynlige Mannen Says:

  Ja, vad skall man säga? Om Sara Johnsdotter genomgår en faraonisk omskärelse (hon kan ju lägga upp bilder på Facebook) kan man kanske börja ta henne på allvar. Innan dess – gäsp. Ursäkta min svenska men, vilka jävla dumheter!

 4. Varg i Veum Says:

  Reblogga detta på Varg i Veum och kommenterade:

  För ganska exakt ett år sen diskuterades styckandet av småflickor också. I dagarna har vi ju fått veta att en hel skolklass, med allra största säkerhet med flickor som haft oturen att födas in i en form av MENA-kultur, upptäckts vara skurna i underlivet med föräldrarnas godkännande. Tycks vara så att om ingen nämner saken så existerar inte problemet. Det är bara folk som Sarah Mommad som envist fortsätter sin ensamma kamp mot etablissemangets accepterande och möjliggörande av detta barbari. Hon står ensam mot fundamentalister och ”forskare”. Här är en intervju med henne från dagens Expressen.

  Jag passar på att reblogga det jag skrev för ett år sen.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: