Vad var nu islamisering igen?

I england fick en lärare för sig att hon inte skulle ge ett ickemuslimskt barn vatten på den varmaste dagen på året för att det skulle vara ”orättvist” mot muslimska barn som tvingas fasta av sina föräldrar. Är inte detta exempel på äkta ”islamofobi”? Jag tror inte ens man behöver vara psykiatriker för att konstatera detta. Någonting mer irrationell anledning till att neka någon vatten lär väl inte hittas i världshistorien?

Detta är exakt det ”islamisering” handlar om. Många kontrarasister tycks tro att det handlar om någon inbillad strategi hos muslimer om att ta över världen och göra det islamskt. Det finns förvisso bevisligen såna bidragsparasiterande stollar som anser det. Bara det faktum att skattebetalarna försörjer dessa människor är ju ett bevis på att de känner att de är på rätt väg. Han skrattar nämligen varje gång han får bidragschecken

Men det är inte den stora faran med islamisering egentligen. De största möjliggöraren för islamisteringen är denna lärare, och de som i sin islamofili tänker som hon, som fallit för galningars retorik och som tror att muslimer som fastar ska utgöra någon slags norm för ickemuslimer eller för skolan. Hon, och hon är som sagt inte ensam, accepterar och legitimiserar dessa främmande och bisarra seder och bruk. När man tar hänsyn till islamska stolligheter såpass som hon gör, då har hon bidragit till islamiseringen.

Naturligtvis ska inte läraren ta någon som helst hänsyn till vad föräldrar tycker i såna här frågor. Vill ett muslimskt barn, eller ett ickemuslimskt barn för den delen, ha vatten och mat så ska hon fanimig ge det som om någon muslimsk fasta inte pågick. Hur svårt är det att fatta? Religionsträcket ska hållas borta från skolan.

Annonser

4 svar to “Vad var nu islamisering igen?”

 1. Pica pica Says:

  Jag skulle vilja krypa in i den lärarens huvud för att finna ut hur hon/han rättfärdigar detta handlande för sig själv? Varför är inte människor trygga i sin egen nationalitet, evolution, ja identitet? Varför litar de inte på sin egen erfarenhet? Att de fötts och uppfostrats med en rättskänsla/moral som talar om för dem vad som är rätt och fel?
  Det är som om mycket idag ”gone lost in translation”. Det dräller av virrpannor bl a inom vänsterpacket som inte går att går att förstå. När de uttalar sig blir man övertygad om att de själva inte vet vad som får dem att säga det de gör. Sådana ska man sätta i karantän tills de förklarats smittofria.

 2. ludde Says:

  Den siste idioten är inte född än
  ……

 3. Varg i Veum Says:

  @Pica pica. Det är den rådande mentaliteten i ett samhälle som formar jagsvaga individer som henne. Hon trodde ju fullt och fast på att det är någonting normalt att barn fastar. Förmodligen kände hon nog nånstans att det är någonting sjukt med att inte dricka vatten när det är varmt, men stigmatiseringens makt är stor, hon var förmodligen livrädd att bli uthängd som en sk ”islamofob” om hon hade följt förnuftet.

 4. Pica pica Says:

  Det är det jag menar, förnuftsmässigt begrep hon nog. Då är det rädslan som styr? Vem har injagat den rädslan i henne? Har vi redan blivit så styrda så vi kan göra förnuftsvidriga handlingar?
  Var tog indoktrineringen över vårt förnuft? Jäkla spagettiryggar! Finns det inget civilkurage längre?
  Ja, jag vet också att extrema islamister har sagt att de ska kuva oss, göra oss rädda så vi underordnar oss. Men jag vägrar. För att ta över mitt förnuft måste de komma med för mig logiska argument – och de har jag inte hört ännu.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: