Dispatch international gratis i sommar

Det kanske finns nån som droppar in här som har bildat sin uppfattning om tidningen Dispatch International på kontrarasisters beskrivning av den. Deras beskrivning av tidningen är lika mycket värd som Scientologernas beskrivning av John Sweeney, ärligt talat.

Under sommaren har Dispatch International stängt för arbete med sidan, men erbjuder tre gratisnummer. Varför inte bilda dig en egen uppfattning? Har kontrarasisterna rätt? Läs dem och kommentera gärna här om vad du tycker om den. Gärna varför du anser att kontrarasismen har rätt i sitt hat mot Carlqvist och Hedengaard som individer och tidningen. Ta gärna något exempel ur tidningen och beskriv varför du anser att den är rasistisk, främlingsfientlig eller ”islamofobisk”. Jag menar hatet…jag menar ”kritiken” mot tidningen tycks aldrig beskriva exakt vad de uppfattar som de tre ovan nämnda stigmatiseringsepiteten.

Kom nu inte med att de förutsägbara om att de ”bara tar upp negativa saker om ditten och datten” för det är ett i Sverige accepterad journalistiskt arbetssätt, det är någonting som journalister får lära sig när de går i den svenska varianten av journalistutbildning; man ska ta ställning, man ska inte vara objektiv, om vi ska döma av hur gammelmedia presenterar nyheter, utan i själva sakfrågan.

Tidning 1

Tidning 2

Tidning 3

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: