Hallå twittervänstern? Har ni semester eller?

Jag är lite förundrad över varför svenska proffstyckare, gammelmedia och diverse löst folk på twitter inte kör sin sedvanliga stigmatiseringskampanj när det gäller australiens nya drive om att asylsökande automatiskt inte blir placerade i Australien. Al jazeera kör dock hårt på att sprida australienhat.

?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????Dessa personer som protesterar får Australiens försök att skydda sig från problem se ut som att Australien nu nekar alla människor att ens söka asyl. Som förväntat tar man till lögner för att spela på folks känslor.

Annonser

Ett svar to “Hallå twittervänstern? Har ni semester eller?”

  1. Lars Petersson Says:

    Personerna på bilden menar att söka asyl är en mänsklig rättighet,vad man gärna glömmer bort i den debatten är att det är inte en mänsklig rättighet att få asyl om man inte uppfyller kraven för asyl.Men det talas det sällan om i MSM.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: