Är inte alla muslimska män våldtäktsmän?

..nej, naturligtvis inte. Lika lite som alla katoliker eller katolska präster är pedofiler bara för att några präster är det.  Men i det senare fallet har man i gammelmedia diskuterat trenden och vad som kanvara de bakomliggande orsakerna. Man har helte enkelt noterat att det är en trend hos katolska präster, jämfört med muslimska imamer t.ex. (har nu inga fakta om imamerna, men vi tar dem som exempel) att ge sig på barn sexuellt. Imamer är inte kända för det eftersom det inte uppdagats att det skett så systematiskt som inom katolska kyrkan. Sålunda finns det inte i det allmänna medvetandet några fördomar om just dem.

Så gammelmedia och dess proffstyckararmé, med all rätt, diskuterat ”kulturen” hos katolska präster. Ingen har brölat om ”katolikfobi” när man ifrågasatt vad de håller på med och varför. Jag, menar tydligare fobi får man ju leta efter. (Att ingen brölat om katolikfobi kan ju förvisso förklaras med att de som brölar om diverse fobier i vanliga fall är just de som stigmatiserar katolicismen, så det är ganska naturligt att det inte sker.)

I Storbritannien finns det en trend bland muslimska män att ”grooma” unga – vita – flickor mellan 11-14 år och använda dem som knullpåsar. I dagsläget undersöks 54st såna gäng. Alltså inte enskilda pedofiler utan grupper av män, 54st! Och denna hobby har enligt bedömmare pågått åtminstone 20 år. Så är det fel att kalla det en trend bland muslimska män i Storbritannien? Är de värre än katolska pedofilpräster?

Nej, naturligtvis inte, men det som stör mig är särbehandlingen. Detta är muslimska män, och i islamofobfobins namn har de kunnat förlusta sig mer eller mindre ostört med sin rasism. Ja, rasism i ordet rätta bemärkelse likväl som enligt nytolkningen ”kulturrasistisk” synvinkel. Offren har varit vita (kanske nån svart om jag inte minns fel, men aldrig en muslimsk flicka som böjer sig för islam)

Ponera om det varit någon med minsta lilla anknytning till Sverigedemokrater som riktat in sig på slöjbärande unga muslimksa flickor så förstår ni hur tongångarna hade gått hos gammelmedia. Fobin mot upplevd fobi måste få ett slut innan någon kan ta kontrarasister på allvar.

Annonser

2 svar to “Är inte alla muslimska män våldtäktsmän?”

 1. tomsolna Says:

  Du börjar bredda dig en smula. Lovvärt! Det var inte så länge sedan vi var mycket negativa mot katoliker. T.ex då jag var i USA fanns det mycket diskussion inför presidentvalet (1960) om att Kennedy var katolik.

 2. Pica pica Says:

  Nu anser jag att inga religiösa företrädare ska lägga sig i folks sexliv. Det gäller alla religioner jag känner till. Jag tycker t ex att det är vansinne att katolska präster inte får gifta sig. Vi har kommit så långt i utveckling och vetenskap att vi måste erkänna att även människan är ett djur med sexuella drifter att fortplanta sig.
  MEN vi har i vårt moderna samhälle även regler för t ex sex med samtycke som regleras i lag. Den skall alla som vill bo i respektive land följa.
  Att de halvgamla fula ”groomare” jag sett från England inte kan få en sexpartner i sin egen ålder ger dem ingen rätt att ge sig på oskyddade minderåriga engelska tjejer. Av någon anledning är det mer tillåtet enligt deras tänkande att ge sig på vita barn istället för grannklanens unga dotter. Om de gjorde detta skulle de straffas (utanför domstolen) mycket hårdare än vad som sker idag.
  Jag tror dock att ”experten” i videon som avfärdar misstanken om islamisters strävan att återinföra kalifatet över världen och att de själva är överlägsna och därför har rätt att ta sig friheter mot otrogna, är ute och cyklar. Det är precis hur de rättfärdigar sitt agerande.
  Dags alltså för oss otrogna att visa att våra lagar gäller om de vill leva i våra samhällen.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: