Till och med svarta tycker rasismlögnerna är pinsamma. Uppdaterat om Treyvor Martin.

Jag kan inte släppa den här propagandadriven om Treyvor Martin som såna som kallar sig antirasister är så förtjusta över. De får ju ”bevis” på hur rasistiskt allting är i allmänhet och Zimmerman i synnerhet.

Jag reagerade direkt på känsloyttringarna som Tayvorfallet fick så enkelt. När det brölas om ”rasism” så lidelsefullt som det gjordes, inte minst av alla svenska ”anti” rasister så vet man, man VET att det är nåt som inte stämmer. ”Alla” vet ju hur rasistiskt allting är så kreti och pleti började bröla om rasismen som ”alla” vet existerar bara man brölar tillräckligt högt. Så nästa gång det brölas känslor, var kritisk. Kräv fakta, vad nån sketen stolle som kallar sig antirasist känner är totalt ointressant. Särskilt när det är en etnisk vit svensk på nån kultursida eller ledare som brölar, då ska du bli extra misstänksam.

Här är en video av en pastor som säger vad han tycker om Treyvor Martins offerstatus som antirasister gett honom och alla svarta. Såtillvida han inte står där i kyrkan och ljuger rent ut så kan vi lugnt säga att rasismanklagelserna som en massa proffs- och amatörtyckare i svensk media är samma vanliga skitsnack som vi ständigt gödslas med. Som vanligt så kontrollerar inte såna som kallar sig antirasister fakta utan låter andra tänka åt dem, för sanningen är inte alltid så trevlig, det är bättre att leva i sin bubbla där man föreställer sig verkligheten vara som propagandamaskinen säger att den är. Det blir enklast så. Det är enklast att följa mobben och peka finger.

Vi får reda på att Trayvor inte var den duvunge som svenska antirasisters pinsamt naiva och okritiska tankebanor vill få det till. Sannolikheten att överfallet gick till som Zimmerman hävdar är bra mycket större än att det skulle handla om ”rasism” Det pratas om att modern (som kickade ut Trayvor från sitt hem för att han var oregerlig. Trayvor hade blivit utsparkad från skolan för att han inte kunde vistas bland civiliserat folk.

Återigen frågar jag mig: Om det nu finns så mycket rasism som vissa stolpskott påstår, varför känner man att man måste hitta på rasism där den inte finns? Räcker inte verkligheten?

*uppdaterat 2013-08-07*

Jag fick tips om denna video där fakta som gammelmedia bekvämt nog råkade glömma i sin iver att se den stora rasistiska konspirationen. Jag tror nu att hela den här Treyvorpinsamheten är tillräckligt debunkad, så när ni hör nån knallkork börja prata om rasism i samband med Treyvors mer eller mindre självförvållade död, då vet ni att den personen är inte intresserad av fakta utan gillar att mentalt onanera sina känslor och du kan småle lite överseende och gå vidare. Det går inte att resonera med såna som så vällustigt vältrar sig i känslornas gyttjepöl.

Annonser

Ett svar to “Till och med svarta tycker rasismlögnerna är pinsamma. Uppdaterat om Treyvor Martin.”

  1. Anonym Says:

    Man spelar ut ”white guilt”-kortet för att få fördelar.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: