Äkta ateister kommer visst till himlen!

Ni har väl hört den om att en vacker dag kommer din kristna kompis du går med på gatan plötsligt börja levitera uppåt? Jo, serdu, det är dagen då Jesus är på väg tillbaka och han kallar till sig sina följare.BRX3OpQCIAILKHz.jpg large Typ så…

Men ack så förvånade alla kristna ska bli när de tittar neråt och ser att du inte står kvar där utan flyter bredvid honom! WTF! kommer han att utbrista. Hela hans liv passerar revy för hans ögon, alla timmar som han använt till att tro och så flyter en jävla syndare bredvid honom upp till paradiset!

”Hur i helvete kunde det bli så?” undrar han.

Jo, det ska jag förklara.

Gud är allsmäktig. Gud vet allt. Gud är förlåtande. Gud är barmhärtig. Gud älskar alla sina barn. Gud ser i ditt hjärta om du är ärlig eller inte. Ärlighet är i sanning behaglig för Gud!

En ateist kan av naturen inte tro att nån gud finns. En ateist kan inte hyckla och låtsas tro på en gud bara för att han är rädd att inte få komma till himlen (enligt vissa hamna i den mest Helvetiska av alla Helveten) Sålunda är en ateist ärlig mot sig själv. En ateist betraktar inte Gud som någon fjant som gillar hycklande ögontjänare. Såna som tror bara för att de är rädda. En ateist kan inte tro att en sån perverst egofixerad gud kan existera. En sån gud är endast till gagn för sk ”lärda” och en bunt med hycklare.

Så när du står där framför S:t Per och han tar fram sin bok med dina synder kommer Gud att knacka på axeln och peka på dig och säga till perra att du ska släppas in. För Gud vet att du inte har valt att inte tro på Gud bara för att jävlas, utan för att du inte kunnat det utan att göra våld på dig själv. Du har varit ärlig mot dig själv och därmed Gud. Gud hatar hycklare.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: