Den om islams tolerans mot andra religioner..

OIC är en muslimsk organisation som styrs av islamska värderingar. En organisation som till och med har FNs öra, dvs. FN ser dem som någonting annat än en sammanslutning av länder där perversioner styr. De har hittat på en egen FN-resolution där de tycker en massa om hur man inte ska diskriminera religioner. I denna organisation finns då länder och samhällen som Iran, Saudiarabien, ”palestina” afghanistan, Egypten,

Behöver jag ens nämna att i Saudiarabien får judar inte ens beträda den muslimska marken. Inga kristna kyrkor får byggas på den muslimska marken. Gaza är etniskt rensat från judar (förvisso med hjälp av israeliska staten, men pga. krav mer eller mindre från araberna) Egypten är väl mer eller mindre rensat på judar nuförtiden efter att Mubarak störtades? Kopterna står på tur. Dessa länder får alltså vara med i en organisation där de skriver under på att religioner inte ska diskrimineras.

Orkar nu inte googla, men man kan lugnt säga att andra religioner inte har samma friheter i OIC-länderna som muslimer har i väst. Därför är deras skitsnack om ”religionsfrihet” så komiskt (och då tar jag inte ens med vad deras befolkningar tillåts göra med statens goda minne). Kom ihåg det om nån stollepolitiker skulle hänvisa till OIC som legitim representant för muslimer och islam.

Annonser

4 svar to “Den om islams tolerans mot andra religioner..”

 1. rksmrgs Says:

  Ett vanligt talesätt i muslimska kretsar är: ”Först tar vi lördagsfolket, sen tar vi söndagsfolket.”

 2. Erik Says:

  Varför behöver islamofiler aldrig förklara sig?

  Vi islamofober (märkligt ord för övrigt när man inte är ett dugg ogrundad i sitt avståndstagande, men låt gå, folk vet i alla fall vad jag tycker när ordet används) är tydliga med att tala om att alla tänkbara observationer förskräcker, där islam råder där råder det fattigdom och efterblivenhet. Alltid och överallt.

  Vad islamofilerna har för grund till sitt islamgillande är fullständigt oklart, de uttrycker aldrig något positivt om islam, använder bara ord som acceptera, tolerera, förstå och liknande undfallande uttryck. Inte ens muslimer själva kan exemplifiera med någon plats där islam har lyckats.

 3. Varg i Veum Says:

  Ja, Erik, det skulle vara intressant och veta. Islamofili innebär väl att man irrationellt okritiskt bejakar någonting för bejakandets skull. Och sant är att vi ”islamofober” är långt mer insatta i islam än islamofiler. Gemene islamofilen är islamofil för att denne är full av okunskap. ”Ignorance is bliss” är ju ett engelskt ordspråk som passar här…

 4. Erik Says:

  Mitt intryck är att autopiloten går igång när någon är socioekonomiskt svag, oaktat skälen därtill.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: