Yttrandefrihet vs religionsfrihet…

Den civiliserade världens syn på yttrandefrihet är ju under våldsam attack från frihetsfientliga människor. Den sortens människor anser ju att: ”yttrandefrihet är bra….men…. det får inte såra vissa specifika människor” De anser att det ”stigmatiserar” ditten och datten om någon uttrycker någonting som någon uppfattar som ”kränkande”. Att yttrandefrihet göder hat mot än det ena än det andra…yttrandefrihet skapar ”ett samhälle som ”jag” inte vill leva i” eller ett samhälle där några springer omkring och är ”mörkrädda” i.

Samma mörkrädda människor anser att religionsfriheten, som en slags ”religionsyttrandefrihet” ska vara total. Alla ska få tro och utöva i princip vilka perversioner som helst utan att bli ”kränkta”. Det är tydligen skillnad på dessa friheter. Den ena friheten anser de frihetsfientliga vara oantastbar.

Den här bloggen anser att om vi nu ska hålla på och begränsa individers friheter så ska man göra det konsekvent och inte hålla på och hyckla. Här är en av alla perversa uttryck för religionsfriheten: (själv skulle jag dock inte ha någonting emot att bli excorsierad av dessa hot babes, gärna flera gånger per dag)

Religioner har i religionsfrihetens namn för övrigt rätt att hata homosexuella.

Annonser

Ett svar to “Yttrandefrihet vs religionsfrihet…”

  1. Peter Jacobsson Says:

    Apropå yttrandefriheten så har jag i många år sagt som så att: ”Säga vad man vill, men absolut inte i Sverige”, ibland med tillägget ”för då trampar man alltid någon på tårna”


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: