Klantigt Frankrike – det är ett fritt val

Apropå att nån slöja påstår att hon blivit misshandlad av en islamofob för att hon bar slöja så rebloggar jag min syn på slöjor o dylikt..

Varg i Veum

Då blev det beslutat att burkor föbjuds  i det offentliga rummet i Frankrike. Som Sveriges främsta islamofob så tar jag avstånd från förbud mot människors fria val. Om det är någon kvinna som blir förtryckt av sina muslimska män så är det deras eget val, men ska man tro de mest rabiata burkorna så är det ett eget val att bära burka och slöja. Man måste sluta att se kvinnor som offer, ens om de kommer från underutvecklade länder. De som kommer till väst från dylik kultur måste ges chansen att lära sig vad det innebär. Vill de ha slöja och burka så låt dem ha det oavsett anledning.

Men sluta för djävulens skull att belöna unken medeltida mentalitet genom att kriminalisera och stigmatisera folk och företag som inte accepterar värderingar som kanske var gångbara på 600-talet och i deras hemländer!

Om dessa ”muslimer” med burkor och slöjor t.ex. inte…

View original post 150 fler ord

Annonser
Publicerat i kontrarasism. 1 Comment »

Ett svar to “Klantigt Frankrike – det är ett fritt val”

  1. Arvid Says:

    Ett ”helt fritt val” kan inte vara gränslöst och inkluderar därför varken att skruda sig uteslutande i penisfodral eller att ha burka/visir.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: