”Million muslim march” 9/11?

Detta kanske inte nått sverige än? men i USA har media tagit upp det. Där försöker nämligen nån amerikansk muslimsk politiker löjligt uppenbart skapa kontrovers genom att påstå att muslimer kommer att starta en årlig marsch den 9/11 i år. ”Million muslim march”. När inte ens såna radikala element som CAIR stöder det så kan man lugnt säga att det är osedvanligt billigt försök att väcka uppmärksamhet. Karln är en typisk attention whore och tror uppenbarligen att han kommer att få röster från muslimer..

Denna bloggens skribent är sveriges ledande och mest inflytelserika islamofob eftersom han ogillar galna islamistiska terrorister och kan konstatera att detta är rent skit. Denna händelse får INTE Varg i Veums harammärkning.

MD-Rabbi-Alam-e1345036146507

Här är vad en låtsasislamofob tycker om detta tilltag

Annonser

2 svar to “”Million muslim march” 9/11?”

  1. Navigare Says:

    En liten men nog så viktig korrigering. ‘Nine-eleven’ betyder den 11 september så du borde skriva 11/9 om du vill använda det svenska formatet. Att muslimerna valde detta datum torde bero på att det amerikanska nödnumret är 911.

  2. Pica pica Says:

    Jag såg en video där en förespråkare för den planerade marschen (kanske var den mannen ovan) möta Brigitte Gabriel och hon gjorde mos av honom.
    De är inte lite fräcka och provocerande att välja 11 september för att få folk att tycka synd om dem. Samma sak, att de vill bygga en stormoské vid Ground Zero. De vill muta in platser och tider de slagit de otrogna och göra minnesmärken över sina ”segrar”.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: