Vad vet Carl Bildt som ingen annan vet?

Mediadriven och krigshetsen fortsätter i oförminskad styrka när det gäller Syrien. Särskilt nu när vi på youtube har fått se ett klipp med människor liggandes uppradade på ett golv med påståendet att de är döda och speciellt dödade av gas från syriska regimen. Vilka mer bevis behövs liksom? Ingen kan väl ifrågasätta detta hemska, gör man det har man inga mänskliga känslor i kroppen.

Nu kan väl inte omvärlden blunda för det hemska som regimen Assad hela tiden gör. Regimen skjuter ihjäl oskyldiga bara för att visa att de kan döda just oskyldiga? Det är ju så jobbigt att bara slåss mot ”rebeller” Assad måste ju vara som den där hitler som inte lyssnar på sina militärer och fortsätter att beordra mord för mördandets skull och strunta i militära strategier bara för att han kan. Han skjuter ständigt ut gasraketer på civila för att utmana ”världssamfundet” för att visa att han minsann inte är rädd för dem. Hur länge ska han få fortsätta att förnedra alla goda krafter i världen?

Carl Bildt har ”värderat” informationen som finns:

När jag försökt att värdera den information som finns tillgänglig tycker jag att det är svårt att komma till någon annan slutsats än att en dödande kemisk substans har använts i den attack regimens styrkor natten mellan tisdagen och onsdagen genomförde mot detta av oppositionen kontrollerade område.

Jamendåså.. saken är biff liksom….

Carl Bildt har för övrigt tidigare ”värderat information” i organisationen ”Committee for liberation of Iraq” som ”värderade” informationen utefter sin agenda innan invasionen av Irak och alla dess massförstörelsevapen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: