Det finns rasism, men….

…frågan är om den är så stor och fenomenalt katastrofallomfattande som vissa krafter i samhället vill göra gällande? Vi får ständigt höra hur rasistiska priviligerade vita kroppar är. Inte så att de går omkring och bankar ner folk som inte har priviligerade rasistiska vita kroppar utan mer arbetar i strukturerna.

Dessa strukturer måste då naturligtvis ständigt påvisas och påminnas om för annars glömmer folk bort dem. FInns de inte så kan man alltid skapa dem ur ingenting. Sannolikheten att nån synar är ganska liten när det handlar om rasism. Vilket vi har ett utmärkt exempel genom det sk ”hijabuppropet” där ett par spinndoktorer tog en händelse och gjorde ett mediajippo av det. ”Alla” hoppade på utan att ifrågasätta någonting, för påstår någon att denne blivit ursatt för rasism, (som ju även upplevt hat mot en viss religion är nuförtiden)

I USA, i ett college som sen ett par hundra år är känt för att blanda etniciteter medvetet, utbröt en sedvanligt enorm rasistskandal då under en månad (helt plötsligt) rasistiska incidenter rapporterades. Media och USAs motsvarigheter till twittervänstern hakade naturligtvis på utan att ifrågasätta någonting; ”Någon har ju påstått rasism!” då ifrågasätter man inte vilka krafter som finns bakom. En person har ju gått med KKK-dräkt på campusområdet!

Här ett inlägg från de sedvanliga uppviglarna:

Ännu ett ”bevis” på hur rasistiska alla priviligerade vita rasistiska kroppar är. College har till och med stängt för att eleverna känt sig rädda.

I dagarna kommer det fram att det är åtminstone en antirasist som var ”rasisterna” på campus.

Läs hela grejen här hos en juridikprofessor som tidigt märkte hur hans bullshitdetektor gav utslag, Titta gärna på alla videor från tiden när det begav sig. Ingenstans gör någon journalist sitt jobb, om nu deras jobb är att förmedla sanning förstås… annars är de riktigt proffsiga på det de gör. Tidigare hade vi ju Trayvorfallet som helt okritiskt lyftes som ”rasism” av de sedvanliga som hellre känner känslor än använder hjärnan. Man blir smått förbluffad hur lätt det är att styra den stora massan.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: