Undvik Paypal för allt i världen!

Avpixlats konto på Paypal har stängts efter en lyckad kommunistisk kampanj (inte för att det krävs nån större ansträngning att få Paypal att frysa konton och behålla pengarna) genom att några kontaktat Paypal och påstått att AP bryter mot Paypals regler. Paypal gör naturligtvis ingen egen undersökning utan tackar för att de får behålla kontots pengar.

Paypal är ökänt för detta. Har du ett paypalkonto så gör dig av med den illa kvickt. Efter 10-15 års handel på nätet kan jag säga att man behöver inte Paypal, det går lika bra med VISA o.dyl.  Du betalar med kreditkort till paypal ändåså, du behöver inte gå omvägen via dem. Sannolikheten att du ska råka ut för det som paypal påstår att de skyddar emot är mikroskopiskt liten ändåså. Är du ändå rädd så titta på alternativ.

Även om du inte har någonting emot att avpixlats kontor fryst, även om du tycker att ”det är rätt åt dem” du som privatperson kan råka ut för godtycklig frysning och du får oftast inte reda på varför. De svarar inte på frågor om man inte tar på sig kostsamma hårdhanskar så att säga…

Avpixlat kommer inte att sluta vara en finne i röven på normen misstänker jag. Såna här trick eldar bara upp anhängarna. Ger ammunition inför kommande val.

Annonser

Ett svar to “Undvik Paypal för allt i världen!”

  1. Lise-Lotte Says:

    Jo tack 2 ggr har ja betalt in o ej fått varor o inga pengar tillbaka. Tacka vet jag manuella betalningar via bank


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: