Varför man ska prenumerera på Dispatch International

Jag vill passa på och göra lite reklam för Dispatch International.  Jag har nu i några månader prenumererat på den och kan rekommendera fler att göra det. Inte bara för att den är en finne i röven på makten, men även för att artiklarna håller hög kvalité som backas upp av källhänvisningar så att man själv kan kontrollera om det är sant det de skriver. För övrigt en taktik som gammelmedia är livrädda att använda sig av, där ska man bara med känslorna lita på vad de påstår utan att ifrågasätta. Ifrågasättande är livsfarligt!

Dispatch International drivs inte i syfte att tjäna pengar utan för att vara en alternativ röst till mainstreammedia som levererar sin upplevda variant av verkligheten som sanningen, den enda sanningen. Gammelmedia har inte syfte att rapportera objektivt och sålunda blir nyheterna vinklade efter de ”rätta värderingarna” snarare än att beskriva verkligheten.

Visst, det finns krönikörer som ibland tillåts, som nåt slags alibi, att gå emot åsiktsmakten ,men studerar man media, och förstår medias inverkan på medvetandet hos massan, så noterar man snabbt att gammelmedia är inte mycket bättre än sedvanliga propagandaorgan där ”sanningar” upprepas tills de blir sanningar hos de flesta.  Det pratas mycket om sk ”mångfald” men av någon anledning tycks inte makten gilla mångfald av åsikter. Åsikter som bryter normen ska stigmatiseras och hatas, själva sakfrågan ska inte diskuteras eller belysas på ett vuxet sätt utan just stigmatiseras.

Därför uppmanar jag de läsare som har möjlighet att prenumerera på nättidningen. Dispatch International kan inte visa reklam (vilket jag är tacksam för egentligen då jag hatar störande reklam på nätet och blockerar den) pga. samhällsklimatet som just gammelmedia försöker förstena med sina ”värderingar” så de kan inte få inkomster på detta sätt. Vi har ju idag sett exempel på vilket slags samhällsklimat som råder när några vänstermuppar fått Paypal att frysa avpixlats konto. Syftet är naturligtvis att vänstern känner obehag av att någon kan ha andra åsikter.

Dispatch International drivs av personer som vågar stå för sina åsikter trots att de vet vilket hat som väntar alla som är fräcka nog att gå emot normen. De gör det helt enkelt för att de tror på sina övertygelser såpass att de är villiga att utstå hatet, de ser att någonting är fruktansvärt fel i samhället och säger det. De gör det egentligen för alla som, fullt förståeligt, inte vågar gå emot normen.

Därför är röster som Dispatch International viktiga att stödja.

Prenumerera här.

Men jag uppmanar Dispatch International att fimpa Paypal illa kvickt! Ni står näst på tur.

Annonser

2 svar to “Varför man ska prenumerera på Dispatch International”

  1. Stefan Månsson Says:

    Varg i Veum har i många år varit en tongivande och välformulerad röst i bloggosfären. Att fokus ligger på att kritisera PK-ismen och massinvandringspolitiken är mycket tillfredställande.

  2. Varg i Veum Says:

    Nämen..äsch 🙂


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: