Du som kan, rösta imorgon. På SD naturligtvis, här är varför:

Är du med i Svenska kyrkan så är det din rättighet att rösta, även om nu kommunister gör allt för att sabotera det genom att slänga Sverigedemokraternas röstsedlar i vallokalen så att de som inte tagit med sig röstsedlarna hemifrån inte kan rösta (fast du kan alltid rösta på ditt parti genom att skriva partinamnet på en blank röstsedel, vill jag minnas? nån får gärna rätta mig om jag har fel.)

Även om du inte bryr dig ett smack om kyrkopolitik så tycker jag att du ska rösta om du finner svensk invandringspolitik problematisk. Faktiskt, SÄRSKILT om du totalt skiter i kyrkan ska du gå och rösta. Genom att rösta på Sverigedemokraterna sänder du en signal till makten. Eftersom röstdeltagandet är löjligt lågt även hos sjuklövern gör att varje extra röst gör stor skillnad!

Makten kommer att tolka eventuell framgång för Sverigedemokraterna som ett misslyckande av stigmatiseringen och hatet mot sverigedemokrater och avvikande åsikter. Förmodligen kommer hatet att intensiferas när de ”blir mörkrädda” men det kommer att vara bra bränsle till det ”riktiga” valet.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: