White flight, förutsägbart resultat av artificellt samhällsbygge

Överallt där det multikulturella experimentet sprider sig så förekommer det sk ”white flight” vilket innebär att de redan integrerade människorna (egentligen ursprungsbefolkningen OCH invandrare) som har flyttar från områden där nyanlända blir ”för många”, och det illa kvickt.. En naturlig reaktion av familjer som bryr sig om sina barn och vill ha någorlunda normal tillvaro. Detta är någonting som faktiskt förvånar vissa typer av människor!

Man må argumentera för ”mångfaldens” härlighet, det låter ju så fint i huvudet på dem som förespråkar det. Men det är bara en konstruerad fantasi. Problemet med dessa människor är att de tycks sakna rudimentär kunskap om socialpsykologi, om hur människor, grupper interagerar med varandra. De VILL att människor ska interagera efter deras fantasier, de tror på fullaste allvar att människor, oavsett härkomst, är kopior av varandra som handlar enligt de känslomässigt konstruerade föreställningar om ”multikultur” multikulturalister har.

Ifall någon undrar vad ”social konstruktion” egentligen är så är multikulturalismen ett perfekt exempel på det, det är ett, i ordets rätta bemärkelse, artificiellt konstruerad pseudokultur där man tror att om man bara slänger ihop människor från olika bakgrunder så kommer paradiset att uppstå. Att det blir en sk ”smältdegel”.

Man har vidare lika lite förståelse vad kulturer är och hur och varför de uppkommer.

Vi har sett denna typ av artificiell samhällskonstruktion tidigare i Sovjet. Där trodde man att man kunde forma gruppen människa efter torra föreställningar om hur människan borde vara.

Först när multikulturalister gör upp med sina föreställningar kan de komma till insikt om hur verkligheten bör hanteras.

Annonser

2 svar to “White flight, förutsägbart resultat av artificellt samhällsbygge”

  1. Peter Says:

    Socialantropologen Jonathan Friedman har sagt följande om mångkultur:

    ”Det är en fantasi, som inte ens är färdigtänkt, om att folk från olika delar av världen skall blandas ihop i något slags lyckligt samhälle. Det har aldrig funnits. De enda multikulturella samhällen i världshistorien har varit det man kallar för pluralsamhällen. Det brukar vara imperier eller kolonialsamhällen, där man importerar folk från andra delar av världen och sätter dem i speciella områden där de bor. Folk håller sig väldigt separata från varandra. Och det är vad som hänt i Sverige. Det är segregation som präglar vårt multikulturella samhälle.”

  2. Varg i Veum Says:

    Jag har alltid hävdat att multikulturen, i den känslomässiga fantasiform som multikulturalisterna föreställer sig, aldrig har existerat förut trots att det funnits många etniciteter i ett land. Multikultur i den form vi ser idag är en modern tankeskapelse, en känslomässig teori, ingenting som sker naturligt i ett nafs så som multikultisar inbillar sig. Det som hänt genom historien är att kulturer som kommit med ett – FÅTAL – invandrare har med tiden smält samman med värdsamhället och kulturen har utvecklats, men det har tagit tid, helt enkelt för att kulturer och människor kan inte beordras vara multikulturella. Kulturer förändras naturligt, inte genom kostlade påbud bara för att några stollar tycker att det borde vara si eller så. Låt människor själva utveckla kulturer, precis så som människan alltid gjort under sin livstid.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: