Den kommande gasningen av alla romer…eller ja, typ alla….

…ja, den är ju på gång om vi ska tro alla mer eller mindre hysteriska knallkorkar som poppar upp till höger och vänster där ute i samband med superrasistavslöjandet. Till skillnad från såna som kallar sig journalister så tog jag mig tid och prata med poliser jag känner. Jag frågade om det verkligen var ett register för att registrera alla 4000 romer som finns i sverige (för att sedan gasas i gaskamrarna i de norlländska saltgruvorna) Jag fick veta att det inte alls var så, hör och häpna!

Ännu en sensationell nyhet: alla komplicerade kriminella fall har liknande filer, särskilt när det handlar om organiserad brottslighet, men polisen som läckte filen till okunniga ”journalister” valde att inte läcka andra filer som jämförelse, då skulle hans jippo förmodligen inte haft samma hysteriska förlopp, och det vill ju inte gammelmedia som vill att alla som inte har adblock ska klicka på överdrifterna. Fakta är att till och med ”vita” människor finns i dessa ”register”! Polisen ska alltså inte bara gasa ihjäl alla 4000 romerna som finns i Sverige utan också alla som existerar i dylika ”register” (eller analysfiler som de heter utanför skallen på knallkorkarna)

De jag pratat med tycker dock att det är klantigt att de inte rensat filen efter att folk (barn) blivit avförda. Det är inte särskilt effektivt att ha kvar en massa slask i analysfilen. Men fakta är att gammelmedia och de gamla vanliga spinndoktorerna överdriver nåt fantastiskt, en logiskt tänkande människa blir ju alldeles yr av att se hur vett och sans försvinner från vuxna människor så enkelt (man förstår lite bättre hur hitler kunde komma till makten när man studerar folk i debatten).. Man bortser från fakta för att få fram sin poäng om den stora strukturella rasistkonspirationen.

Sansa er för fan!

Annonser

Ett svar to “Den kommande gasningen av alla romer…eller ja, typ alla….”

  1. Pica pica Says:

    Har PK-media tappat allt vett när det gäller ”fruktansvärda brott” mot mänskligheten? Denna kartläggning av kriminella har blåsts upp till löjliga dimensioner.
    Samtidigt har två barn under tio år våldtagits i Malmö. Inte har jag sett några politiker ställa upp för dem och fördömt den vidriga gärningen. Nyheterna vinklar som vanligt och intervjuar en somalisk mamma som känner sig tvingad att följa sitt barn till skolan.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: