Vilken skändning av islam anser muslimer är värst?

Med tanke på hur al shahab och andra kelpskallar inom islam ”tolkar” islam så funderar man ju på den muslimska ummans prioriteringar om det här med att ”kränka” islam och muhammed.

Kommer ni ihåg muhammedteckningarna? de som var uppenbar humoristisk ironi över galna islamisters tolkning av muhammeds påhitt. Kommer ni ihåg reaktionerna i umman? Det blev ganska mycket kränkthet som gick omkring på gatorna. Vuxna människor som gick omkring och sa att teckningarna ”kränkte” deras tro, att de blev ledsna över denna ”kränkning”. Så ledsna att de brände ner några ambassader och dödade människor. Andra vuxna människor som själva inte trodde på påhittet islam gick också omkring och kände sig kränkta, fast å muslimernas vägnar (såna som kallar sig antirasister ni vet)

Tittar man på verkligheten så ser man skillnaderna i reaktionerna hos umman och antirasisterna när någon kränker islam på riktigt. För, visst måste det väl vara den allra största kränkningen av dem alla att ljuga om vad Allah och Muhammed säger i koranen och haditherna? Jag vill minnas att död och helvete väntar den som ändrar någonting som står i koranen.

För visst ljuger väl al shahab och liknande stollar när de påstår att islam ger dem rätt att mörda oskyldiga?

Annonser

2 svar to “Vilken skändning av islam anser muslimer är värst?”

 1. RikF Says:

  Helt riktigt. Rättrogna, moderata, muslimer borde uppmuntra att man gör narr av de som misstolka och svärtar ner islam. Man borde muslimskt håll vara extra kritisk mot just andra muslimer som gör detta eftersom det bl.a. riskerar ge islam och muslimer dåligt rykte.

 2. Varg i Veum Says:

  Det som är intressant i sammanhanget att det finns muslimer och knallkorkar på vänsterkanten som tycker att svenska ska ”ta ansvar” för det de kallar ”rasism” och ”islamofobi” att det finns en ”strukturell” sådan bland gruppen etniska svenskar.

  Men sen när någon föreslår att muslimer ska ta ansvar för den muslimstrukturella terrorismen och reagera med lite mer än ”fördömanden” av allt våld ”oavsett vem det drabbar” när muslimska terrorister i muslimernas namn (helt öppet) mördar oskyldiga, då blir det liv i luckan minsann. Då heter det att ”alla muslimer” kan inte ta ansvar för vad ”några få” gör. Det finns så många olika muslimer och de är inte en ”homogen grupp”.

  Tydligen inte lika homogena som alla ickemuslimer i alla fall när det handlar om sk ”islamofobi”.

  Det här med ”strukturell” är bara en marxistisk omskrivning för fördomar om en grupp. Vita, svenskar och andra som inte är som de ”svaga” har då alltid ”strukturer” som gör att de förtrycker andra. Muslimer, zigenare o liknande, de har minsann inga ”strukturer” som man kan klandra deras gemenskap för tydligen.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: