Det här med ”oseriöst sätt att räkna” apropå SDs skuggbudget.

SD har då likt andra oppositionspartier lagt fram sin ”skuggbudget” så som de skulle vilja att den såg ut om de hade makten.

Föga förvånande räknar SD hem stora vinster i att minska invandringen (hallå knallkorkar: MINSKA, inte STOPPA, invandringen och inte UTVISA alla invandrare som nånsin finns och funnits i Sverige som ni påstår)

Genast dyker ”seriösa” ekonomiska talesmän för de andra partierna och unisont förklarar SDs förslag som ”oseriöst” att ”man kan inte räkna på det sättet”. Professor emeritus Hamilton säger att SDs sätt att räkna är som om man skulle säga att inga fler barn fick födas i Sverige för de kostar för mycket. Vem är det som är oseriös egentligen?

Man behöver inte vara en ”professor” för att förstå att de som föder barnen solidariskt redan betalat in skatten de kommer att kosta, vilket asylinvandrarna inte gjort. Inte heller har samhället som sådant redan betalat in pengar för framtida asylinvandring som skulle motsvara de skatter som urinnevånarna betalat för sina barns kostnader.

Skatten vi betalar idag är inte bara för det som vi förbrukar idag utan även för framtiden. Skolor byggs med skattepengar, lärare anställs för skattepengar, infrastruktur betalas med skattepengar som inte asylinvandrare betalat, de har betalat skatt i sina hemländer (om ens det) jag behöver nog inte gå igenom allt som görs i ordning för de framtida barnen, den normalt begåvade förstår nog det ändå. De kostnader som uppkommer med invandrare är kostnader som tas från skattepengar som redan är öronmärkta åt de som redan bor här. De eventuella skatter som dagens invandrare kommer att betala i framtiden kommer att gå till framtidens barn och samhälle, det kommer inte att gå till någon ”vinst” som ”återbetalar” deras bidrag och kostnader under de 7-15 åren de levt på det.

Ska man hålla på med den sortens massinvandring vi har idag så ska man naturligtvis först se till att anpassa ekonomin till det. Man kan inte börja med massinvandring med en ekonomi som är uträknad för de människor som redan finns här.

Så mitt tips till såna som kallar sig antirasister är att själva vara seriösa om ni vill bli tagna på allvar. Sluta och vara så jävla fega och säg rakt ut vad ni menar:

”Ja vi måste ha massinvandring för att det är medmänskligt. Vi måste sänka vår standard och välfärd för att vara medmänskliga”

Var ärliga och säg vad ni menar (om ni ens förstår själva?) och kom inte med en massa snömos om att det är ”ekonomiskt lönsamt” med asylinvandring.

Det är inte invandrarna som är det problemet, vare sig det ekonomiska eller integrationsproblemet med dagens invandrare, det är sk ”antirasisters” känslopopulism.

Annonser

3 svar to “Det här med ”oseriöst sätt att räkna” apropå SDs skuggbudget.”

 1. Cavatus Says:

  Det var så härligt att se Sällströms raka höger in i nyllet på Hamilton när han sa ”Har du inget hjärta?” (som en hämnd efter att Ullenhag sagt så till Åkesson i en TV-studio nyligen). Hamilton tappade målföret för en sekund. 1-0 till Sällström.

  Dessutom såg jag hur programledaren imponerades av Sällströms uttalande att SD vill ge flera MILJARDER till flyktingstöd på plats istället för regeringens ynka 30 miljoner, eller vad det var.

  Med denna seger i debatten kommer nu den inte att tas upp igen i några medier. Hela budgetförslaget kommer att tystas ned från och med nu. Ska vi slå vad?

 2. Varg i Veum Says:

  Jag tror nog att SDs budgetförslag kommer att nämnas i samma propagandistiska stil vi lärt oss genom åren. Men naturligtvis kommer ingen att säga någonting annat än att den är ”rasistisk”

 3. Pica pica Says:

  De har redan börjat med motpropagandan. En halv miljon fler kommer att arbeta och bli skattebetalare och 80% av dem är invandrare!!!. AF:s prognoschef säger att om vi inte tar tillvara alla som kommer för att jobba hos oss, bl a inom äldrevården ska vi stå där utan välfärd. De skäms inte ett dugg för att stå där och ljuga oss rakt i ansiktet. Hur många muslimska kvinnor jobbar inom äldrevården? De flesta är analfabeter och föder ca ett barn per år. En konservativ manlig muslim tillåter inte sin fru att arbeta för hon ska sköta honom, hemmet och barnen och han är ”the breadwinner” enligt deras kultur.
  I Danmark och nu också i Norge stramar man åt asyl, och anhöriginvandringen kraftigt. Däremot kastar man inte ut de som kommit men ställer högre krav i ett poängsystem för att få stanna och bli medborgare. Bland kraven för att få poäng ingår språket, utbildning och hur man klarar sig på arbetsmarknaden och bidrar till sitt nya hemland. Läste om ett krav på 100.000 för anhöriginvandring. Som jag förstår det ska man kunna försörja t ex sin maka/make och man vill förenas.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: