Dokumentär om Nairobimassakern

Kommer ni ihåg när den där Breivik gjorde samma sak? Kommer ni ihåg hysterin då? Kommer ni ihåg hur det pratades om att han ”delade tankemiljö” med Fremskrittspartiet och sk ”högerextrema”? Bloggen EXPO var ju fenomenala på den sortens guilt by associationteknik.

Undrar om de och andra vänstermuppar kommer att prata om vilken ”tankemiljö” som som de muslimska slaktarna i Nairobi ”delar”?

Annonser

3 svar to “Dokumentär om Nairobimassakern”

 1. rksmrgs Says:

  Idag i RingP1 förekom en man som hävdade att al-Shabaab är en somalisk frihetsrörelse i paritet med till exempel snapphanarna i Göingebygden eller motståndsrörelsen i Danmark och Norge under WW2. Att slakta icke-muslimer i Nairobi var egentligen ett slag mot USA-imperialismen. Jodå, så att……

 2. Varg i Veum Says:

  Vilken jävla förolämpning mot riktiga hjältar. Mot människor som offrade sig för andras frihet. De här muslimska stjärtgossarna som går omkring och mördar oskyldiga är naturligtvis en skam för alla djurarter på jorden. Verkar som Islam inte kan frambringa riktiga soldater, bara en massa ynkryggar som inte vågar, har intelligens nog att, göra annat än att döda oskyldiga som inte kan försvara sig.
  För vad? För att införa några mentalt störda fantasier från en schitzofren ”profet”?
  Allah är säkert stolt över dem. Det är det bästa den lilla guden med megalomani kan åstadkomma tydligen.

 3. Navigare Says:

  Det är en galning från Åmål som brukar ringa in till bandspelaren och producera obegåvade one-liners. Peter Tornborg brukade tidigare kalla sig operasångare. Såg för många år sedan ett TV-program där han ‘sjöng’ så in i h—-e falskt att man fick rysningar efter ryggraden.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: