Vilken islam är den rätta och vem bestämmer det?

I Storbritannien har ju islamiseringen nått nära de nivåer alla islamofiler här i Sverige strävar efter. Detta får naturligtvis helt bisarra konsekvenser.

En 50-årig lärare blev utsatt för detta när hon klädde sig efter vad hon trodde att galna islamister menade när de krävde att hon skulle klä sig ”anständigt”

article-0-184CE8E400000578-315_306x521

Men det var alldeles för horaktigt för en som delar den islamska tankemiljön. Denna sortens människor som kräver dylikt av folk som inte tror på amsagorna och de perversa fantasierna är tydligen muslimer. Problemet för normala människor är; vilka är de ”rätta” muslimerna? Eftersom det tydligen är omöjligt att avgränsa civilisationsfientlig islam från den där man tolkat bort perversionerna i religionen så är min åsikt att religion ska betraktas som en hobby och ska ha lika mycket inflytande över samhället. Man kan inte anpassa samhället efter folks olika hobbyn. Hobby är någonting som de ska hålla på med på fritiden, inte besvära normalt funtade människor med sina krav.

Det är tragiskt att man tillåter galen islam sätta agendan för ett samhälle. Ett samhälle som precis lyckats förpassa galen kristendom till historiens träckhög.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: