Det finns ”islamofober” och så finns det islamofober på riktigt.

Det finns faktiskt människor som, om en psykolog skulle diagnostisera dem, skulle få diagnosen Islamofobi och muslimofobi. Det är denna sortens irrationella skräck för islam som FN visar upp. Även etniskt svenska rektorer som plötsligt, bara för att en muslim råkar befinna sig på skolan, får för sig att det är dags att visa att skolan inte har konfesionella inslag (dvs KRISTNA såna) genom att skippa kyrkor och dylikt skulle få diagnos. De är islamofober i klinisk mening, inte i den stigmatiserande meningen som ordet är skapat för.

Maken till irrationell skräck får man leta efter när man läser att FN ska täcka för konst för att det finns ledande personer i FN som tror att muslimer blir ”kränkta”. Hur patologiskt rädd är man inte när man krälar så i stoftet för några enstaka galna muslimer? Vore jag muslim skulle jag bli kränkt över att bli behandlad som en idiot och smått efterbliven.

Petterssons

Annonser

Ett svar to “Det finns ”islamofober” och så finns det islamofober på riktigt.”

  1. Pica pica Says:

    Om man betänker att detta sker utan att Rouhani eller någon i hans följe har begärt det är sanslöst. Det finns i västländer en samling idioter som anstränger sig att lisma gentemot islam (utan att ha någon kunskap) så de framstår som löjliga.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: