Lyckade stigmatiseringskampanjer från socialisterna

Dispatch international har inte lyckats få tillräckligt med prenumeranter tack vare hatet från vänsterns fotsoldater som finns mot personerna som driver tidningen. Efter Aftonbladets hot om att avslöja folk som skänkt pengar till Avpixlat och sen ringt runt till deras arbetsgivare för att misstänkliggöra dem och i förhoppningen att de ska få sparken för sina åsikter, så vågar ännu färre människor stödja åsikter som inte följer normen. Så nog kan man säga att hatarna har lyckats med sina stigmatiseringskampanjer.

Men än så länge håller Dispatch international stånd mot hatet. De tänker släppa tidningen fri och litar på att vi donerar istället. De ska arbeta extra hårt för att såna som jobbar på Aftonbladet och annan vänstermedia inte ska få ta del av vilka som skänker pengar.  Det är inte staten som förtrycker i sverige, det är individer som delar tankemiljö med alla amerikaner som körde liknande kampanjer mot Dixie Chicks när de hade fräckheten att utmana normen. Det finns ingenting som skiljer i mentalitet mellan dessa amerikaner och människor som jobbar på Aftonbladet. De är en mob som hatar åsikter som avviker och utmanar deras normer.

Så bryr du dig om ifall dessa mörka krafter med sådan hotteknik ska kunna tysta en åsikt så rekommenderar jag dig att skänka en slant till dem. De har levererat artiklar som avslöjar myterna som gammelmedia sprider unisont. Bästa är om de kan fortsätta.

Annonser

Ett svar to “Lyckade stigmatiseringskampanjer från socialisterna”

  1. Samuel af Ugglas Says:

    Hur länge till skall skattefinansierade socialistmedia få regera Sverige?


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: